Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdesi v delta kvadrantu je bombardováno město, ve kterém žije rasa Vaadwaurů. Gedrin a jeho žena Jisa se na poslední chvíli stihnou ukrýt do kryokomory. Po 900 letech je nalézá posádka Voyageru. Bohužel Jisa tak dlouhou dobu nepřežila. Gedrin tak hodlá najít přeživší ze své rasy. Pokud mu pomůžou, řekne jim, jak se dostat přes Tureie (nepřátelská rasa Vaadwaurů)... (Varan)

(více)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda že scenáristé neměli nápad s Vaadwaury trochu dřív. Mohli nahradit Kazony jako hlavní protivníky Voyageru během prvních dvou sezón. Jsou rozhodně víc Klingoni než ta omezená rasa s ukradenými loděmi a palčivým pocitem ublíženosti. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mizerná kapitánka Janeway si zas jednou seděla na vedení. Stejně jako scénáristi - "co bych teď dala za betazoida" - naposled co sem slyšel byli na palubě jenom tři. "Máme 900 let zastaralou technologii" - oproti komu? "Jsem 900 let pozadu" - jasně, to je ten největší problém při práci s emzáckou technologií co vidim poprvé v životě. Záznamy z doby před 900 lety mají Borgové degradované - u-hm, tak určitě.  Plus celý to je jak naprosto průhledný tak nudně předvídatelný. Vizuálně a akčně to je udělaný dobře a nějak to drží pohromadě, takže to sou silný 2*, ale nic víc (chvíli sem váhal nad 3*, pak mi došlo že to neni kvalitou dílu ale tim že mi shitovost Voyageru obecně podrejvá standardy). ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda na obehrané (ačkoli zábavné téma) jako např. Alliances, Night nebo Favorite Son. Chystal jsem se dát i lepší hodnocení, ale ten konec zase pohnojili, jak se asi Tuvok mohl transportovat, když Voyager potřeboval štíty když byl pod palbou a v radioaktivní atmosféře (to bylo řečeno na začátku). Navíc před tím nemohli na dálku zaměřit ani zbraně. No a ten boost, to byla taky pěkná volovina. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama