Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (235)

Socrates 

všechny recenze uživatele

Idiotsky to začíná, pokračuje i končí. A hlavně je to plný idiotů. A taky nesobeckejch mantáků, kterým většinou víc než na svým životě záleží na ostatních, aniž by je vlastně pořádně znali. Jako shnilá třešnička na nepovedeným dortu v hlavních rolích musí bejt samozřejmě barevně smíšenej pár, gayové, looserka s traumatama ze střední a podobnej cirkusáckej ansámbl, kterej v dnešním doleva se naklánějícím progresivním světě frčí jako privilegovaná norma. Ale i když tohle všechno vynechám, je to prostě blbý a špatný. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po všech těch hejtech (a navzdory povedenému traileru) sem čekal úplný průser a je alespoň drobným plusem,že to nakonec nebyla až taková hrůza.Jasně moc věcí tu absolutně nedává smysl a tvůrci se nijak nezdržují s vysvětlením čehokoliv,ale pokud je divák schopen přistoupit na to,že ostrov je prostě kouzelný a hlavní "hrdinové" nijak nemají potřebu zkoumat proč se některé věcí dějí tak jak se dějí (popřípadě tu potřebu mají,ale velmi brzo se se vším smíří a nebo to jen tak přejdou),pak ty skoro dvě hodiny nejsou zase takové utrpení.Ostrovu nakonec nejvíc neškodí chabý scénář,ale spíš to,že pořádně neví čím by chtěl být.Na thriller je to málo napínavé,na horor se tu neděje nic strašidelného a ani jako akční survival to moc neobstojí,protože akce tu moc není a o postavy se divák zkrátka nebojí.Výsledkem je tak zvláštní béčkový patvar s vizáží áčkového filmu,který mě sice vyloženě nenudil,ale pochybuji,že bych si na něj za pár dní vzpomněl...40% ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Že točí BludnýHouse fakt bludy jsme se už několikrát přesvědčili. Get Out, Nope, Sinister, Halloween, Černý telefon.. ano, tohle a mnohem více Jason Blum produkuje [stále musíme ocenit, že ten chlap umí držet budget na hraně, a za málo peněz hodně kvalitních marží, ten židák to prostě umí..], ale pak se posere něco takového, co se nedá nazvat nic jiným než vše, co bylo na šesté řadě Ztracených špatně. Když už by Čedok vytvářel zájezdy na tenhle ostrov potěšení, nebo snadno splnitelných přání, krom kurev v bazénu bych si přál, ať mi splatí hypotéku a dluhy, do toho bych si přál aspoň o 10 kilo schodit, i když stará by řekla 20 kg, nu což, a celoživotní zásobu zmrzliny Ben a Jerry's, nevztahoval bych se žádných námitek, prodal bych svoji duši, a nechal bych se hýčkat taiwanskými ostrovankami. #odpadnísklizeň [2023] ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ne ze by se jednalo o horor roku, ale zas takhle nizky hodnoceni teda nechapu. Je fajn, ze se tvurci pokusili o trochu vic, nez jen vyvrazdovacku na ostrove a tak prvni pulka filmu vic nez horor spis pripomina prani jednotlivejch vyhercu a jak se muzou zvrtnout. Navic tu je prekvapive solidni obsazeni s haldou sympataku v cele s Ryanem Hansenem. A diky tomu, ze kazdej ma to prani trochu jiny, tak se to neokouka a clovek se tesi, jak se to komu vymsti. Druha pulka uz zacne bejt trochu prekombinovana, kdy se tvurci snazi o trochu mindfuck, ale zase aspon neni uplne jasny prakticky az do konce, kdo prezije nebo o co tu vlastne jde. Film sice neni buhvijak strasidelnej, ale par scen je fajn a krvi se nesetri. Takze za me pohodova oddechovka. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tenhle režisér by měl přestat točit Horory, protože po sračce Truth or Dare, je tu další hovno alias Fantasy Island. Na tohle jsem se nemohl dočkat celý duben a i přes šílené hodnocení, které je momentálně na 43% (426. hodnocení) jsem tomu dával velkou šanci. Ale bohužel musím dát za pravdu, je to hodně špatný, s Hororem to nemá téměř nic společného a v závěru už jsem kroutil očima, na co to doprdele vůbec čumím (to samé jsem si řekl i u Truth or Dare). Neskutečný co tenhle režisér dokáže ! Hvězda navíc za pěkné lokace a Peňu a doporučuji se vyhnout tomuto obloukem. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Natáčalo sa v januári 2019 na Fidži. (Game90)
  • Protože je film z dílny notorického šetřílka Jasona Bluma, stál i navzdory exotickým lokacím a několika známým tvářím v obsazení pouhých sedm milionů amerických dolarů. (Petr.Kocfeld)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama