Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (235)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se hodnocení a od první minuty jsem se pořád chystal film vypnout. No a nakonec jsem ho (s jedním slabším podřimováním) dokoukal do konce. Hlavně díky nápadu, že ostrov zhmotňuje svým návštěvníkům jejich přání a sny. Sice mi ve filmu dost věcí neštimovalo a chybělo mi (nebo jsem třeba zaspal) vysvětlení několika věcí, jako třeba všechen ten personál (hlavně ten divnej), ale i tak se nakonec zápletka celkem povedla. Někdo tu nadává na ošklivé osazenstvo. S tím jsem rozhodně problém neměl. A na to, že jsem koukal na dost mizerné béčko, tak taková scéna syna s dávno mrtvým otcem, se mi asi vryje do paměti na hodně dlouho. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Inception v lacnom a "hororovejšom" prevedení. Na peknom ostrove a priemernými hercami a Peňom, ktorého budú doraz dávať aj na klobásu. Myšlienka fajn, prevedenie priemerné, spletitosť deja vo vrcholnej fáze prepálená a na smiech. Nebavilo ma nad tým rozmýšľať ale príjemne to odsejpa a desivosť je ubratá na potrebné minimum. 3 z 5 ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč tohle v Blumhousu někdo odklepnul. Člověk by chtěl Fantasy Island rázně odepsat jako tupý, tuctový a povrchní rádoby horor pro teenagery, ve kterém místo životných postav vystupují plakátové jednorozměrné figurky s tvářemi sexy modelek a modelů ... jenže ani to není pravda, protože tyhle postavy nejsou zajímavé ani tím, že by byly hot. Nejsou. Pusto, prázdno, film určený k zapomenutí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku, sa na to nešlo veľmi dobre. Je to úmorná nuda ( aj napriek niekoľkým, akože akčným a napínavým scénam ) a je to len pekne natočené. Dynamika, bola rejžovi zrejme šuma fuk. V poslednej tretine to začne dostávať grády, ale skôr len na silu našrubovanými zvratmi, ale chvála aspoň za to - aspoň to prišlo do módu, že je to tak zlé, až je to dobré. Potenciál utek, tvorcovia mali skvelú pracovnú výbavu, ale čo s tým, keď tá niekoľko stránková brožúrka menom scenár, nesedela už na prvej strane. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem i uvažoval, že dám i 4 hvězdy. Samotný nápad se mi totiž nesmírně líbil a odkaz na staré dobré teenslashery mě potěšil. Od chvíle, kdy však všichni vstoupili do jeskyně, tak jsem byl trochu zklamán a celek se mi zdál až moc překombinovaný. I starý řád postav, kdy jedni jsou sympaťáci a u druhých si přejete trýznivou smrt, je správně vyvážen. Za mě určitě nadprůměr, protože je potřeba i jen odlehčených hororů pro nenáročného diváka. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • O účasti ve filmu vyjednával i Dave Bautista. Měl si zahrát jednoho z účastníků předchozího turnusu, který ale pořád proti své vůli vězí na ostrově. (Petr.Kocfeld)
  • Protože je film z dílny notorického šetřílka Jasona Bluma, stál i navzdory exotickým lokacím a několika známým tvářím v obsazení pouhých sedm milionů amerických dolarů. (Petr.Kocfeld)
  • „Kalašovi zabijáci“ používali ve filmu československé samopaly vzor 58. (SsgtJira)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama