Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (235)

novoten 

všechny recenze uživatele

Lost: Six seasons in a movie. Ani se slibným názvem, plakátem nebo oficiálním žánrovým zařazením se nejedná o žádný horror ani thriller, snad jen o chudou, mysteriózně laděnou válečnou terapii, ve které se Lucy Hale dobrovolně herecky degraduje nebezpečně blízko úplnému dnu. Slušná jedna hvězda za Ryana Hansena, který jak kdyby právě přišel z placu Veronicy Mars a i před čtyřicítkou je pořád stejně zábavný Dick Casablancas. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Po neúspešnom pozreti filmu Darca, vďaka tomu že niesom občan čr, alebo len nenaladenému programu prima cool som si musel vybrať plán b, fantasy Island má pomern nízké hodnotenie. Ale sme na databáze kde je všetko možné , aj to že podpriemerné filmy majú veľa percent a dobre filmy zase málo. Tu to ale až tak neplatí. Tento film ešte stihol pred pandemiou štartovať v kinách, ale asi by ma tam nedostal. Aj keď od producenta hororov ako Uteč alebo Halloween som čakal dobrý hororový snímok. Dočkal som sa priemerného mysteriozného thrilleru na spôsob I-Landu od netflixu. Aspoň ten dabing a pár dobrých scénok stáli za to. 3* ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

To je celkem smutný, když nejlepší na celém filmu je jeho plakát... Každopádně, nepatřím k těm, co by plivali na tvorbu Jeffa Wadlowa, dva jeho filmy bych označil i za docela dobré, ale Fantasy Island totálně podělal. Na scénáři fakt pracovali tři lidi? Tomu se mi nechce věřit, protože tady je tak debilní scénář, jaký jsem už dlouho nikde neviděl. Smrdí to už od začátku - na ostrově (mimochodem moc pěkném, škoda, že z jeho krásy film absolutně nic nečerpá, mohl mít z mě nějaké plusové body) přistane několik lidí, přitom nevíme, proč zde přistáli zrovna oni, když se mezi sebou neznají (kromě dvou - bratrů) a ani nevíme, proč zrovna oni dostali tu exkluzivní možnost přijít na Fantasy Island a splnit si jeden ze svých tajných snů - ze kterých se ale rázem začnou stávat noční můry. Nápad samotný nezní vůbec špatně, ale jeho provedení je fakt hrozné. Horor to není ani náhodou, možná tak kousek před koncem v té jeskyni, ale jinak ani náhodou. Spíš ten film vypadá povídkově, když se tu všem začnou plnit přání. A v tuhle chvíli ten film začne být minutu co minutu blbější, objevují se zde postavy, které jsou naprosto zbytečné a v ději (kromě toho, že nějaké postavě zachrání život) nemají žádnou funkci - třeba ten detektiv, co má zjistit, co se na ostrově děje nebo otec toho, co chtěl být voják. Dále tu máme naprosto debilně a nelogicky vyvíjený děj (SPOILERY Jak ten pramen teda funguje? A proč museli unášet tu blondýnu, proč pramen nevytvořil tu její divnou verzi? Kam později zmizeli ti zaměstnanci hotelu? A tý holce, jak se chtěla mstít blondýně, to co se jí na konci stalo, že zničehonic přepla a byla zlá? KONEC SPOILERŮ) Ono toho je víc, ale nechce se mi to všechno vypisovat. Velké wtf je i samotný závěr, který tady ale vypisovat nebudu, to se prostě musí vidět. Fakt, tak hloupý a nepromyšlený scénář jsem už nikde dlouho neviděl. A přitom prostředí tenhle film má hezké (byť dpst nevyužité) a o postavách dokonce víme i něco víc, než jen to, že existují (což je u těchto blbých hororů - no, já se stydím nazývat to jako horor, tohle je prostě fantasy - skoro nemožné). Ono to je hlavně tím, že všem třem scénáristům u psaní Fantasy Island chyběla fantazie. Chopit se toho někdo z mnohem více nápady, mohlo by z toho vypadnout něco skvělého. Takhle to stojí za prd. Chápu tu myšlenku, že člověk se má se svými chybami a ztrátami v minulosti smířit, ale i tak víc jak 1* dát nemohu, když ten film naprosto nedává smysl. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ach jo, odpoledne bylo tak krásný, koukal jsem jak Kája Muchová v tenise devastuje čiňanku, tak velkolepě, že jsem v pohodě stíhal koukat i na její sexy nohy, jenže pak přišel malarkey s onlinem na tuhle sračku a všechno tím zabil. Slovo "fantazie" tu má repordukční číslo R tak 11,5 takže se mě tak znechutilo, že až se mě nějaká ťapina zeptá na nějakou fantazii, můžu jít místo sexu rovnou domů. A to je ještě hovno proti tady celýmu fantasy Islandu, z většiny to připomíná telenovelu plnou keců a ničeho. Jo a když mě pan malarkey poslal sms s fotkou Káji Plíškové ve spodním prádle, říkal jsem si, jak by si asi charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu poradil s mou fantasy oprcat všechny naše tenistky (ty hrající, ne Návártilovou zase ) přímo na kurtu. Fakt skvělej film asi si ho pustím ještě tak 6x. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jednoho blíže neurčeného dne se na schodišti srazila trojice scenáristů s třemi naprosto rozlišnými scénáři, což mělo za vinu smíchání všech listů dohromady, nikdo z nich se však neobtěžoval s nápravou této nehody, a tímto způsobem dost možná vznikl podklad pro Fantasy Island. Divák téměř celou dobu stopáže vlastně vůbec neví, na co se dívá. Nemám nic proti žánrovým mišmašům, nicméně v tomto případě si nejsem úplně jistý tím, jestli šlo o původní záměr. Samotný námět s ostrovem plnícím přání (za velkou cenu) nebyl úplně špatný, celé to však ztroskotalo na zpracování a divně napsaných postavách - na druhou stranu ale oceňuji ne úplně předvídatelnou identitu hlavního záporáka. Dokonce ani hororová linie nefungovala tak, jak by měla - pokud by se film nesl v duchu jeskynních scén, určitě by více splňoval žánrová očekávání. Ve výsledku tak jde o nemalé zklamání a promarněný potenciál zároveň. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • O účasti ve filmu vyjednával i Dave Bautista. Měl si zahrát jednoho z účastníků předchozího turnusu, který ale pořád proti své vůli vězí na ostrově. (Petr.Kocfeld)
  • Protože je film z dílny notorického šetřílka Jasona Bluma, stál i navzdory exotickým lokacím a několika známým tvářím v obsazení pouhých sedm milionů amerických dolarů. (Petr.Kocfeld)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama