Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daně je devatenáct a myslí, že je načase, aby se osamostatnila. Nastěhuje se tedy do podnájmu ke spolužačkám z univerzity a u příležitosti tak významného životního kroku uspořádá večírek. Navzdory svým zásadám se ale opije a utrhne si pořádnou ostudu. Po této zkušenosti usoudí, že ještě není dost zralá, a vrátí se domů. Cody se dostane do svízelné situace, myslí si totiž, že nový soused je hledaný zloděj šperků, na něhož je vypsána odměna 50 tisíc dolarů. S pomocí JT a Marka se rozhodne muže "ulovit". (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dana se v devatenácti poprvé vožrala, což jí přivedlo ke zjištění, že by bylo dobré ještě nějakých 10 let bydlet doma, mít občas domácí vězení a podobně. Poněkud trapné... ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dana sa sťahuje na koľaj a hneď prvá párty končí fiaskom. Carol jej musí prísť prehovoriť do duše. Frank potrebuje v noci svoju ženu, ktorá sa mu ale stále vzďaľuje. Prevedenie: Slabší diel, kde Dana zrejme mala byť extrémne vtipná ale bola extrémne trápna. Frankovo vypľutie vody cez celú kúpeľňu je super. 75% ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Dana se konečně trochu odváže, ale prudérní americká výchova káže, aby se jí to pořádně omlátilo o hlavu. Carol neobratnou a zcela průhlednou manipulací dosáhne svého a Dana se stěhuje po jediné (!) noci zpátky do rodinou přeplněného baráku. Blbost, ale jinak mě tato epizoda celkem baví, právě kvůli tomu večírku. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama