Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přípravy na svatbu jsou v plném proudu. Max poprvé přespává ve svém budoucím domově. Sookie organizuje pro Lorelai rozlučku se svobodou. Ta z náhlého impulsu volá otci Rory, Christopherovi. Po rozhovoru s Lukem se Lorelai nečekaně rozhodne, že se vdávat nebude a odjíždí s Rory na neplánovaný výlet autem. (TV Nova)

Recenze (3)

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, super, uvidíte, jak se ty dvě užvaněný blbky koukaj na film a rádoby vtipně to "glosujou". Proč, proboha, proč? Proč je to součástí toho seriálu? Komu tohle může připadat vtipný? Jako by nestačilo všechno ostatní, co v tom seriálu je. A budu se opakovat, ale že mě bude "Roryina" matka srát víc, než "Rory" (to je tak stupidní zkomolenina jména, že to prostě musim dávat do uvozovek), jsem si fakt nemyslela, ale žít s někym takovym, tak se zastřelim.... A je mi teda líto i toho jejího snoubence. ()

kwoky

všechny recenze uživatele

V tomto díle je moje neoblíbenější scéna z celého seriálu :) "- Copak tady nikomu nevadí záplava nehod, k nimž málem došlo během posledního roku?" "- Málem došlo znamená, že k nim nedošlo." ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama