Reklama

Reklama

Stulecie Winnych

(seriál)
TV spot
Polsko, (2019–2022), 38 h 59 min (Minutáž: 43–46 min)

Předloha:

Ałbena Grabowska (kniha)

Hrají:

Kinga Preis, Jan Wieczorkowski, Roman Gancarczyk, Barbara Wypych, Katarzyna Kwiatkowska, Arkadiusz Janiczek, Witold Dębicki, Olaf Lubaszenko (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Prebieha druhá svetová vojna. Tri mladé dievčatá sa púšťajú do boja proti nemeckému okupantovi priamo vo Varšave. Séria je založená na najpredávanejšej trojzväzkovej ságe rovnakého titulu od Albeny Grabowskej. Príbeh plný nečakaných zvratov o viacgeneračnej rodine Winny z Brwinówa... (Arsenal83)

Videa (25)

TV spot

Recenze (1)

korok 

všechny recenze uživatele

Polský seriál v produkci TVP, pojednávající o osudech rodiny Winnych z Brwinowa u Varšavy, během jednoho století 1914-2013. První světová válka, meziválečné Polsko, druhá světová válka, komunistická lidová republika a pád komunismu a nástup nových svobodných časů (konec 4. série), to vše z důrazem na hlavní dějinné události, během těchto období, lze shlédnout na pozadí prožitků rodiny Winnych. Připomíná mi to podobný (zatím pouze knižní a divadelní) český projekt Karin Lednické - Šikmý kostel, pojednávající o osudech určité rodiny z Karvinné (dnes již zmizelého města) od 80. let 19. století do 60. let 20. století. ()

Galerie (418)

Zajímavosti (2)

  • Seriál sa natáčal v Sierpci, Radome, Natoline a Białobrzegoch (Poľsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama