Dívčí válka

Gladiátorky

Komedie

Velká Británie, 2004, 85 min

Brian Grant

Neni to tak strasny jak to podle hodnoceni tady vypada. Ma to nekolik svetlejch momentu, ale vetsinou to je traparna.(29.1.2005)

• Dever

Soundtrack James Seymour Brett: (8.6.2011)

Je to fakt pitomé a debilní, totální hovadina - jenomže jsem se tlemil pořád a proto nemohu jinak...(21.9.2004)

• Mi Nü-Chai

Převážně nevtipné. Pobaveně jsem se tu ušklíbla párkrát a to mám v posledních dnech z odporně horkého letního počasí silně otupělý mozek. Skoro mám chuť nedávat ani tu jednu hvězdičku - komedie se stopovým množstvím humoru je asi tak životaschopná jako chobotnice se stopovým množstvím chapadel.(26.8.2011)

• Damiel

Scénář klopýtá jako kulhavá herka, bez ohledu na logiku. Tvůrci se totiž pokusili úspěch filmu postavit pouze na zřetězení „vtipných“ situací, které ale samy o sobě příliš mnoho smíchu nevyvolají. Pár gagů zavání coby nedobrá napodobenina Asterixe a Obelixe, něco je zase jako vystřižené z teenagerských komedií: uslyšíte různé tělesné zvuky, trapné hlášky typu „Ty jsi zfalšoval můj orgasmus“ nebo „Z dam ve zbroji se mi staví“ a tak dále.(30.6.2005)

• Pepinec

Pod názvem Dívčí válka si představuji mírně erotický film o zápasech krásných žen v blátě. A ne parodii na starověký Řím, která nejen, že není vtipná, ale co je důležitější - ani náznakem není sexy.(27.7.2011)

• jajinka

Tak kupodivu jsem se u téhle komedie docela dobře pobavila.. :-) nic náročného, děj jednoduchý.. a povedených scén spousta..(21.9.2006)

• Vojťas

Snad nejhorší film, co jsem kdy viděl! ... Absolutně nevtipné, ba až jsem se styděl, co je člověk v dnešní době schopen natočit! - I pro "odpadní" filmy je tento snímek potupou! BLE(11.12.2006)

• Jevgenij

Opravdu, ale opravdu divny film dosti nechutne kvality, ze?(29.11.2005)

• lennyd

Uh. Smirgut, Dwyfuc a Worthabouapig (Azizaprase v českém překladu) patří mezi bojovnice jakéhosi keltského klanu. Sice se mezi sebou moc nemaj rady, ale co už .. Jednoho dne klan (a celou Británii) napadnou Římané, a shodou okolností unesou Dwyfuc. Tak se jí její sestry vydávají zachránit.. Sice stupidní scénář, ale vůči tomu, jak celý film působí, tak je to zanedbatelné. Film, kde prdění, přisprostlé vtípky a stupidní humor hrají největší roli, si nic jiného než odpad nezaslouží ... Jediné co se povedlo, je hudba James Seymoura Bretta (mimo jiné dělal hudbu i k X-Menu).. Ale na to nemusíte koukat na film, stačí si pořidit soudntrack...(13.6.2004)

• Kaja

Blbost až za hrob,ale uznavam, ale jsem se chvilemi i zasmala.(29.5.2005)

• cherita

Víte, jak vypadá jízda smrti? Když vám v zájezdovém autobuse pustí nejdříve Pidihajzlíka a potom TOHLE!!!(2.2.2008)

• dee-key

Kravina.(15.9.2007)

Totální hovadina , pro odreagování a zasmání to ale docela stačí.(2.12.2006)

• salamandrr

Je to labší než sem čekal, ale ne že bych se nezasmál vůbec...(10.11.2007)

• 1860

Nehorázná blbost, hlavně to není žádná komedie, protože se u toho vůbec nepobavíte, na tenhle film se podívejte, jen když vám kvůli němu bude někdo vyhrožovat smrtí..(12.7.2008)

• Cruchot

Kdyby si autoři odpustili dětinský a onen v současnosti bohužel tolik rozšířený fekální humor, nemuselo být tak zle. Bez závažnější újmy jsem dokoukal až do konce a jen jsem tak trochu zalitoval, že se tvůrci k námětu nepostavili trošku jinak.(3.1.2007)

• KdG

Nic moc komedie, ale některé scény jsou celkem fajn. Mohlo by to být vtipnější.(11.10.2008)

Solidní parodie na starověký Řím za vlády Julia Caesara při pokusu proniknout na britské ostrovy a všeho co se k tomu váže. Je to hodně praštěné a taky hodně hloupé. Hlavním účelem bylo pobavit a to se holkám povedlo, já se bavil.(14.9.2009)

• Rodin

Blbé a blbější. Vypadá to jako do celovečeráku poslepovaný sled skečů z Ženské ligy, zabalený do quasihistorického kabátu. Přiznávám, že jsem se párkrát i zasmál. Proto taky dávám jednu hvězdičku za tenhle trapný kousek navíc.(7.4.2010)