Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Tedy, musím říct, že jsem hrozně rád, že jsem si tady před tím, než jsem se na film podíval přečetl několik opravdu zasvěcených komentářů místních znalců... díky nim jsem očekával děsnou kravinu a byl jsem mile překvapen. Film mne pobavil, užil jsem si hezký nedělní večer a dávám 4 hvězdičky... hm... No, dám jich pět. Pobavil jsem se, zasmál jsem se, byl jsem i napnutý, kdy ten darebák udeří a jak... Jo, byla to legrace, hezké holky, trocha napětí, dobrý konec... 90% a pět hvězdiček... Nebýt těch úžasně skvělých komentátorů tady, asi bych dal jen ty 4 hvězdy, ale já se fakt pobavil. Zajímavý komentář Deimos. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Na Herekovom mieste by som uvodnu fekalnu scenu s kravou a mobilom bez milosti vystrihol. Co sa tyka mladych naivnych roztieskavaciek boli take vygumovane az boli vtipne. Priemerna komedia s podpriemernym scenarom. Na pocudovanie film vyrazne nenudil a na jedno pozretie bol vcelku stravitelny. Od rezisera Mighty Ducks som vsak cakal viac. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie. Taká pohodová komédia. Tommy už síce vyzeral dosť staro, ale toho bručouna som mu celkom veril ("this is my happy face"). Dievčatá sú roztomilé a bolo jasné o čo tvorcom ide. Nemôžem povedať, že to nezabralo. Občas som sa zasmial. Dostal som aj nejakú akciu, ktorá síce nie je až tak super, ale pár kladných bodov znamená. Samozrejme, mohlo to byť vtipnejšie. Potenciál tam bol. A zápletka bola ultralacná. Na scénary sa proste dalo veľa vylepšiť. 65%. Bavil som sa aj keď nie královsky, ale celkom príjemne. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak nejak na sobotný večer na pobavenie, prečo nie. Nie je to nič zložité, ani nič duchaplného, ani nič náročného. Nepremýšľať, pozerať sa, občas zasmiať, ale skutočne len občas, pretože zase taká veľká sranda to rozhodne nie je. Partia ukričaných roztlieskavačiek má byť v ohrození. Všade bolo počuť len jačanie a chichot, príbeh vycucaný z prsta a samozrejme happyend v podobe svadby. Ako píšem, dej sa mi zdal celkom nudný a nie práve veľmi premyslený a prepracovaný. Ďalším takým tŕňom v oku bolo to, že sa tu až príliš riešia vzťahy, čo nie je práve môj šálok čaju. No a to rozuzlenie bolo veľmi odbyté. Kladné body môžem pridať iba za mladé pekné roztlieskavačky. Ale to je málo. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Klasická americká spotřební záležitost. Není nijak přehnaně originální, ale místy je docela povedené a zábavná. Nevidím důvod proč by se Tommy Lee Jones k něčemu takovému snižoval, ale charisma má na rozdávání a jako patron nezbedných roztleskávaček se docela hodí. Děj je tak nějak předvídatelný a docela nudný, snad jen místy to je celkem zábava, jenže takových filmů jsou stovky. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Zbraň, kterou má Tommy Lee Jones ve filmu, je jeho vlastní. Jedná se o Colt 1911. (Coldrex)
  • Ve scéně, kdy Heather (Vanessa Ferlito) vstupuje k Sharpovi (Tommy Lee Jones) do auta, aby mu pomohla z pout, sundává si vlásenku z vlasů. Avšak v dalším záběru si do vlasů teprve sahá. (Tessx)
  • Původně měla být postava Rolanda Sharpa (Tommy Lee Jones) agentem CIA. Jones si ale prosadil změnu na texaského rangera, a to nejspíš proto, že z Texasu pochází. (Coldrex)

Reklama

Reklama