Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V předchozím díle byl unesen Jesse a Buffy se ho nyní snaží zachránit. Pomáhají jí přitom noví přátelé – Willow, Alex a knihovník Giles, navíc na ni zpovzdálí dohlíží tajemný Angel. Parta se kromě jiného musí vypořádat i s nadcházejícími žněmi. (ArsenalEagle)

Recenze (4)

liuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned začátek seriálu je vlastně apokalyptický, kdy jde o hrozně moc. Zkoušeli tím hned chytit diváka za pačesy a možná ještě nevěděli, že největší zábavnost seriálu bude v té maloměstské provinčnosti. Ale ty výměny v knihovně už jsou nabroušené na začátku, objevují se už ukázky toho, jak Whedon krásně umí skloňovat slova v angličtině, takže všechno je na dobré cestě. ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračovanie prológu sa nieslo na podobnej note ako samotný úvod. Mytológia sa prehlbuje, dej naberá spád a akcia sa stáva čoraz viacej podmanivejšou. Len sa mi moc nepozdáva nápad, hneď takto na začiatok zahrnúť apokalypsu do príbehu. Buffy sa nám konečne naplno predviedla, boj s upírmi mal šmrnc. Atmosféra bola temná a bol citeľný ľahký nádych horrorovosti. Celková štylizácia a pojatie seriálu je úžasná. A vážne sa mi pozdáva premisa, že celé to mesto je záhadne spiaté s mágiou, keďže sa nachádza na nejakom tom pomyslenom bode, kde sa pretínajú prúdy mystickej energie. Z tohto bezpochyby vyžaruje potenciál. A tiež som celkom zvedavý na postavu Angela, ktorá oplýva tajomnom. A Gilesova zapálenosť jr obdivuhodná, Willow a Xander sú skvelý pomocníci. 7/10 ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Xander si hraje na hrdinu. Asi jsem srab, ale kdybych tohle v hrobce zažila já, už se tam dobrovolně nikdy nevrátím. :D Každopádně ve dvou úvodních dílech se do toho nebáli a rovnou to odpálili. Jakápak klidná střední. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama