Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Při jedné z hlídek je Buffy zraněna upírem a začne pochybovat o své síle. Jelikož neexistuje příliš mnoho informací o tom, jak předchozí přemožitelky zemřely, rozhodne se jít přímo za zdrojem. Spike už 2 přemožitelky zabil a Buffy chce vědět, jak to udělal. (ArsenalEagle)

Recenze (6)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nehode, ktorá sa prihodila Buffy, sa potrebovala na niekoho obrátiť a nebol to nikto iný, než Spike, ktorý má s týmto bohatú skúsenosť. Konfrontácia medzi Buffy a Spikeom bola natočená velice podmanivo a to najmä kvôli zaujímavým flashbackom zameraných na Spikeovu minulosť, ktoré sa chytro a pôsobivo prelínajú so súčasnosťou. Minulosť sa krásne odzrkadľovala na prítomnosti a výsledkom bol vážne úchvatný kontrast. Pre Spikea nebolo vôbec jednoduché držať v sebe všetky tie emócie, ktoré prechováva k Buffy. Skoro jej neodolal, keď sa ju pokúsil pobozkať. Už sa takmer neovládol. Následná Buffyina voľba slov sa Spikea dotkla a neniesol to práve najlepšie. Ale v momente, keď uvidel trúchliacu Buffy, prejavila sa uňho empatia a začal s ňou súcitiť. Zakončenie bolo pekné, tiché a dojemné. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fanoušky Spika je tento díl jasná povinnost. Konfrontace blonďatého upíra a Buffy je natočena velmi podmanivě, zejména díky flashbackům ze Spikova (ne)života, jež se chytře prolínají se současností. Už předtitulková scéna (Buffy Vs. "Slash") vyrazí dech poměrně neobvyklým vyústěním. To však není nic proti tomu, co následuje. V epických flashbacích navštívíme Čínu v roce 1900 a New York roku 1977, kde uvidíme, jak Spike zabije své dvě Přemožitelky. Londýn léta Páně 1880 nám odhalí čím byl jako člověk, a také jaký byl, než se stal upírem. V mezičase se o zábavu starají zbývající Scoobies, kteří pod vedením Rileyho odhalí upírské hnízdo na hřbitově. Posmutnělý závěr působí trochu jako antiklimax; velkolepé dojmy z předchozího však přebít nedokáže. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama