Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přátelé Walkera, texaského rangera, Trent Malloy a Carlos Sandoval zkouší štěstí ve své vlastní detektivní kanceláři. K úspěšnému řešení případů využívají tvrdé školy rangera Cordella Walkera a rady bývalého boxera Butche, v jehož baru se občas sejdou i se svým "učitelem", jeho parťákem Trivettem a půvabnou právničkou Alex. Další novou tváří je sekretářka Kim, která pomáhá v chodu celé detektivní kanceláře. Stále je co řešit, Trent a Carlos se s vervou pouští do vyšetřování... (cheyene)

(více)

Recenze (34)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Špatné to nebylo, ale hlavní roli si tohoto seriálu nese jedině Chuck Norris. Když tam není, tak to za moc nestojí. Takže pouhopohý průměr k tomuto dílu. 50% = *** ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý seriál (série Walkera). Zajímavé případy tu řeší Trent Malloy a Carlos Sandoval, pomáhá jim sekretářka Kim a společně se schází v baru u bývalého boxera Butche, který má výborné hlášky : ) Sestava Walker, Trivett, Alex a C.D. šla do pozadí... škoda, že již není vůbec reprízován, po letech bych si jej z nostalgie a ze sympatií k hlavním hrdinům rád zopakoval. Na Thunderových synech, ale obecně celém Walkerovi, si kromě jeho ústřední, výchovné ideje (jak jsem popsal v komentáři k seriálu) cením vylíčení možná až zidealizovaných přátelských vztahů mezi hlavními hrdiny. Seriál pak působí oddechovým dojmem, což mnohdy není málo. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to vydali jako černou parodii tak možná 1* , ale jinak naprosto zbytečné a už to člověka svou nicotou ani nenasere !!! 2 % . " Když jde Bubák spát, každý večer se podívá pod postel jestli tam není Chuck Norris. " ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako dítě sem Walkera sledoval, kdo taky ne. Měl sem rád dvojici Trent Malloy/Carlos Sandoval a jejich zapojení v seriálu bylo příjemným osvěžením. Spin-off s touhle dvojicí jsem měl dost v oblibě, bohužel nadšení malého kluka v České Republice nezachránilo seriál od krachu. Škoda, v mnoha ohledech lepší, než originál. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Spin-off seriálu Walker, texaský ranger (od r. 1993). Hlavné úlohy si zahrali Jimmy Wlcek (Trent Malloy) a Marco Sanchez (Carlos Sandoval). Po šiestich častiach bol nakoniec stiahnutý z televíznych obrazoviek kvôli veľmi nízkej sledovanosti. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama