Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Ako decko som sa strašne tešil na uvedenie seriálu v TV a to v neblahom domnení, že sa jedná o spin-off z Power Rangers. Aké bolo potom moje sklamanie, keď sa tam zjavil Chuck Norris v kovbojskom klobúku, ktorý nie a nie nasadiť si plastový kostým a motorkársku prilbu? Túto traumu som doteraz nevstrebal. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Zábavné. Chuck kope lupiče do hlavy. Chuck kope gangstera do kulí. Chuck hraje baseball. Chuck toká. Chuck kope lupiče do kulí. Chuck má hezký klobouk... Vzrušující! Něco tak debilního aby člověk pohledal, téměř každý díl končí tou nejvtipnější a nejvynalézavější pointou: Chuck kope X do Y. Měl spíš načutnout scénáristu. A pořádně. I když... tahle role fousatého strejdy-moralizátora je mu psaná přímo na vypracované tělo. Pokud si někdo myslí, že "hvězda seriálu" má podávat výkon na úrovni teleshoppingové shotu o posilovacím stroji... no, zjevně myslí. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

ŠUK & GÍK v kloboukách, trošku kách po Texassku... °-/ . . . Serriál pro duševně narušené jedince typu >Červený krk< po (ki)X plechovkových pivech značky Budneser emerikenské provenience... Dějově, dialogově, herecky, filmařsky a vůbec z principu tak ubohé, že snad jen vymláceným nadopovaným mozkům může na téhle slátanině cosi imponovat. Viděno pár desítek (až tak!?!) dílů sporadicky, leč na jasné hodnocení stačí. Jedna texasská hvězda tedy s velkým sebezapřením jen za některé ty bezmyšlenkovitě tělocvičné výkony. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Všechny díly seriálu jedou podle této šablony:Chuck je zrzavej, Hajzl něco provede, Chuck ho honí, Chuck je zrzavej, Chuck ho dohoní, Chuck dostává strašně na prdel, Chuck vyšvihne dvě otočky, Hajzl je knockautován, Chuck je zrzavej, Chuck tvrdě nasazuje želízka, Chuck se směje v hospodě. A konečně naposled Chuck mě neba ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Fuck Chuck! Chuckie kolem sebe kope a rozhazuje rukama jako malé dítě, až vyroste (to se asi nikdy nestane), bude mít údy samou protézu. Pro mě jeden z těch koninskejch seriálů, u kterých jsem byl rudej trapností už jako malé dítě...a nebyl jsem sám. To mi připomíná zparodovanou scénu ze Slunce, seno, erotika, kdy Růžičková říká: "Že se trochu nestydíš." No a na to Chuck: "Já nemám za co." ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • Cordell Walker (Chuck Norris) v seriálu pracuje na programu „Kick Drugs Out of America“, což je i skutečný projekt Chucka Norrise. Později se však dočkal pojmenování „KickStart“. (cheyene)
  • Nejčastější zbraně, které Walker (Chuck Norris) nosí u sebe, jsou pistole Taurus PT92 a revolver Smith & Wesson Model 29. (Vrbson)
  • Walkerovo celé meno je Firewalker. (rador)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama