Reklama

Reklama

Dexterova laboratoř

(seriál)
  • USA Dexter's Laboratory
Animovaný / Rodinný / Sci-Fi / Komedie
USA, (1996–2003), 28 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Série(4) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Dexter je geniálny chlapec. Vo svojej izbe má za knihovňou tajné laboratórium s najmodernejšou technikou, ktorú si aj sám vyrába. Jeho pokojné rozmýšľanie a pracovanie však narúša jeho nadmieru hlúpa sestra Dee-Dee s deštruktívnymi sklonmi. Svoje laboratórium preto musí pred ňou často chrániť, zároveň nesmie dopustiť, aby sa o ňom dozvedeli jeho rodičia. A aby to všetko nestačilo, musí občas aj odolávať útokom svojho vedeckého soka Mandarka. Byť géniom veru nie je med lízať. (pivo)

(více)

Recenze (109)

Zalost 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, klasika nad klasiky, seriál o geniálním chlapci s vlastní tajnou laboratoří, a jeho hloupé, nešikovné sestře je "základ" při znalosti seriálů stanice Cartoon Network. Jediný důvod, proč nedávám hodnocení absolutní, je fakt, že nedávno přibyly nové série a kvalita dílů šla bohužel podstatně dolů. Ale ty starší patří stále mezi špičku. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Najradšej spomínam na tú časť keď bol Dexter šikanovaný. Deň po dni chodil so strachom do školy, čo mu dnes tí parchanti vyvedú. Ale keďže je to hlava chytrá a ruka šikovná postaví si mechwarriora a ide sa na na vendettu. Celé je to tak dobre nazvučené, že som prosťe telku úplne vypeckovať a susedia museli mať dojem pozerám o pol piatej nejaké sci-fi. Za desať minút ma donútili tvorcovia úplne sa sžiť s osudom úbohého intelektuála, znenávidieť tých troch spratkov a vyvolať príjemne hrejivý pocit a dokonalé satisfaction. Škoda že Cartoon Network zakódovali. Keby som bool Dexter tak by som si to odkódoval. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už tenkrát jsem tušil, že tohle je supr úspěšnej oblíbenej seriál na Cartoon Network, a to mi bylo dvanáct a čuměl jsem na to v angličtině, a bavilo mě to i když jsem tomu houbeles rozuměl. Kupodivu ani po těch letech to neztrácí na zábavě, ale fakt je, že těch seriálů zrovna na Cartoon Network byla celá várka, stačilo si vybrat, i když Dexter patřil mezi ty nejlepší. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Dee-Dee, how did you get into my laboratory????!!!! Nechápu jak jsem na tenhle seriál mohl zapomenout. Vždyť je stejně geniální jako sám Dexter (ne ten úchyl z hraného seriálu;)) - šikanovanej čtyřokej zakrslík, kterej si není schopnej zavázat tkaničky, a proto nosí boty na zip:) Ale je to super, jestli jste pár dílů viděli, musíte Dee-Dee (a její baletní kámošky Mee-Mee a Lee-Lee) nenávidět. A když už je řeč o superhrdinech - Super Monkey vzešla přímo z Dexterovy laboratoře:) Ale je pravda, že něčemu se zasměje jenom dospělák. A možná, že o to více si zaslouží přinejmenším 90%. ()

ReproBoy 

všechny recenze uživatele

Dexter´s lab a powerpuff girls jsou pohádky spíše pro dospělé. Dexter má famózní povahu a jeho na jeho pokusy a vynálezy jsou někdy tak složité, že nechápu, kam na to McCracken chodí. I po shlédnutí snad 150 dílů na Cartonn Network si rád pustím nějaké díly znovu. Je to sranda, zajímavé příběhy a detaily typu "SUCCESS!!!" jsou supr. :) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (14)

  • Od roku 2001 boli príbehy "Dexter's Laboratory" preberané s komixovej predlohy. (Flipper)
  • Natočená je aj nevysielaná epizóda "Dexter's Rude Removal", ktorá nie je vhodná pre detského diváka. Bola ukázaná len na komixových stretnutiach, alebo v súkromí. (Flipper)
  • Epizóda "Trapped with a Vengeance" je paródiou na film Die Hard (1988), vrátane scény, kde Dexter oblečený len v kraťasoch a tričku, bolestvo chodí bosí cez rozmrvené zemiakové lupienky. John McClane bol nútený chodiť po rozbitom skle. (Flipper)

Reklama

Reklama