foto

Robert Ridgely

  • nar. 24.12.1931
    Teaneck, New Jersey, USA
  • zem. 8.2.1997 (65 let)
    Toluca Lake, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Hříšné noci
Tajný agent Jack T.
1996 Gambler
Jako vejce vejci
To je náš hit!
1995 Daisy-Head Mayzie (TV film)
1994 Nezvaný host
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
Philadelphia
Vánoce u Flinstounů (TV film)
1991 Život pod psa
1989 Jak se dostat na vysokou
1988 Dirk Diggler Story, The
1987 Policajt v Beverly Hills II
1986 Něco divokého
1984 Strawberry Shortcake and the Baby Without a Name
Strawberry Shortcake Meets the Berrykins
Wild Life, The
1983 Peter and the Magic Egg (TV film)
Srdce na kolech
Strawberry Shortcake: A Housewarming Suprise
1982 Flash Gordon - Největší dobrodružství ze všech (TV film)
Puff and the Incredible Mr. Nobody (TV film)
Rosie: The Rosemary Clooney Story (TV film)
Strawberry Shortcake: Pets on Parade
1981 Strawberry Shortcake in Big Apple City (TV film)
1980 Melvin a Howard
Thanksgiving in the Land of Oz (TV film)
World of Strawberry Shortcake, The (TV film)
1979 Puff the Magic Dragon in the Land of the Living Lies (TV film)
Swap Meet
1978 Oči Laury Marsové
Puff, the Magic Dragon (TV film)
1977 American Raspberry
Oyaro nezumi no fushingina tabi
Závrať naruby
1976 Amelia Earhart (TV film)
Sooper Goop
1975 Great Lester Boggs, The
1974 Cheap
Ohnivá sedla
The Nine Lives of Fritz the Cat
1971 Chróm a horká kůže
1968 Let na Měsíc
1964 Nightmare in Chicago (TV film)
1963 FBI Code 98
Mary, Mary

TV seriály

1998 Fantastic Voyages of Sinbad the Sailor, The (TV seriál)
1996 Dexterova laboratoř (TV seriál)
Quack Pack (TV seriál)
1995 Land's End (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
1994 Fantastic Four, The (TV seriál)
Hotel Malibu (TV seriál)
1993 Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Goofyho tlupa (TV seriál)
Myši z Bílého domu (TV seriál)
Rybí policie (TV seriál)
1991 James Bond Jr. (TV seriál)
1990 Bobkův svět (TV seriál)
Gravedale High (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
Sky Commanders (TV seriál)
Trying Times (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
1986 Centurions: Power X Treme (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
Chuck Norris: Karate Kommandos (TV seriál)
1985 Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
1984 Domestic Life (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Challenge of the GoBots (TV seriál)
Charles in Charge (TV seriál)
Mighty Orbots (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Snorks, The (TV seriál)
1983 Alvin & the Chipmunks (TV seriál)
Saturday Supercade (TV seriál)
The Dukes (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Incredible Hulk, The (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Spider-Man (TV seriál)
Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1980 Tarzan/Lone Ranger Adventure Hour, The (TV seriál)
Thundarr the Barbarian (TV seriál)
1979 Flash Gordon (TV seriál)
1978 Adventures of the Little Prince, The (TV seriál)
Tarzan and the Super 7 (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1976 Ark II (TV seriál)
Kids from C.A.P.E.R., The (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Tarzan: Král džungle (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1975 Když je všechno jinak (TV seriál)
Uncle Croc's Block (TV seriál)
1974 Hong Kong Phooey (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Brian Keith Show, The (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
The Jetsons (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)

TV pořady

1963 You Don't Say (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace