Reklama

Reklama

Můj přítel Monk - Série 1 (2002) (série)


Pan Monk na dovolené (S01E09)

(epizoda)
  • USA Mr. Monk Takes a Vacation (více)

Obsahy(1)

Na dovolené s Monkem a Sharonou se její syn Benjy stane svědkem vraždy. Na místě, které označí, ale nejsou po zločinu ani stopy. Jen Monk věří, že si to chlapec nevymyslel, a s vedoucí hotelové bezpečnostní služby Bronwynnovou začne vraždu vyšetřovat. Je ovšem těžké vypátrat a usvědčit pachatele, když mrtvola zmizela. (TV Nova)

Recenze (1)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně blbej díl. Když odhlédnu od faktu, že nesnáším to klišé, jak příhodně se dějí zločiny, kdekoliv se detektiv objeví, tak komando vraždících uklízeček, které kradou interní informace z oblasti bankovnictví (to jako nějací podnikatelé nemají žádné zabezpečení dat na počítači? nebo jsou ty pipiny nějaké superodbornice na IT?) je leda tak k smíchu a to věčné nahánění mrtvoly po chvíli omrzí. Sharonina zápletka s nápadníkem, ze kterého se vyklube ženáč, je nudná a nezajímavá. Vedlejší postavy tu nestojí za nic, ani rádobydrsná detektivka nebo arogantní ředitel hotelu nezaujmou. Jen ten otcovský vztah Monka s Benjym je alespoň drobným pozitivem epizody. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Když se Sharona (Bitty Schram) v restauraci ptá muže, zda už byl ženatý, pokládá na stůl skleničku Martini a skládá ruce na stůl. V dalším záběru ale drží skleničku opět v levé ruce, přičemž po dalším střihu má ruce opět složené a Martini před sebou. (Katka189)
  • Epizoda se natáčela v hotelu Pan Pacific Toronto, který se nachází v Kanadě. (SONY_)

Reklama

Reklama