Reklama

Reklama

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Tohle je osobní věc, Rogere. Gretchen žaluje vás, nikoliv Fox News.“ – „Já jsem Fox News!“ Každý díl představoval nějaký z vrcholů kariéry Rogera Ailese a klíčových momentů moderních amerických dějin. A každým dílem se linuly střípky neohleduplného chování k podřízeným ženám, což zpravidla vyvrcholilo sexuálními útoky a obtěžováním. Ailes tak byl jedním z prvních vlivných mužů, kteří se dostali do kolotoče masivní aféry, které se až dlouho poté začalo říkat tak, jak začalo. A firma s hodnotou 60 miliard korun nehodlá riskovat. Momenty nedobrovolné rezignace, k níž ho donutili Murdoch a jeho synové, Crowe sehrál skvěle. Finále v obýváku na sedačce silné. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetko má svoj koniec a tak aj vláda jedného Rogera v televízii. Tento diel seriálu si ide príliš priamočiaro, aj keď dej udalostí od určitého momentu už asi nebol príliš komplikovaný. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trumpova kampaň je v plnom prúde a Roger je už starec takmer nad hrobom posadnutý vlastnou predstavou o seba samom ako jedinom "spasiteľovi" Ameriky. Gretchen už vzniesla obvinenie a začalo sa interné vyšetrovanie. Postupne sa rúca celá fasáda a Roger sa vzopne k poslednému výstupu. Skvelý Russel Crowe a výborný záver. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama