Reklama

Reklama

Tábor Sleepaway 2

(neoficiální název)
  • USA Sleepaway Camp II: Unhappy Campers (více)

Obsahy(1)

Vražedkyně Angela změnila své stanoviště a přesunula se do jiného Campu. Nyní je vychovatelkou, což nevěstí nic dobrého. Zabíjení si vychutnává různými metodami. A posílá tak do pekel skupiny mladých dívek. (darek kartac)

Recenze (61)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dvojka hodně slušného tábornického slasheru Sleepaway camp se taky povedla. Vražd je tentokrát opravdu požehnaně, pokud jsem počítal dobře, tak bodycount se zastavil na čísle 16! Mrtvoly v závěru filmu se objevují a padají odevšud, přesně tak, jak to máme rádi. Taky se už vůbec nebere vážně, dělá si srandu nejen ze sebe, ale i ze slavnějších kolegů, a to hlavně z Freddyho, Leatherface a Jasona. Viděl bych to pomalu na čtyři hvězdy, ale....!! Nová Angela Bakerová mi vůbec nesedla, byla to taková vyzáblá kráva, zralá na facku. A ten konec.... byl prostě trapnej, nemělo to správný grády, jako jednička. Takhle dám velmi slušné tři hvězdy hlavně za nápadité mordy, místy slušnou hudbu a množství odhalených bradavek. Další díly si každopádně nenechám ujít! ()

petero 

všechny recenze uživatele

Vďaka tomu že vieme kto je vrah, je Unhappy Campers beznapäťová záležitosť, pretože vždy vieme kto bude obeť a vôbec nie je dôvod sa o ňu báť. Vo FRIDAY THE 13TH sme netušili na koho Jason nakoniec zaútočí, tu je to jasné. Mordy sa odohrávajú po väčšinou mimo záber a sú nezáživné. Postavy sú bezcharakterné a tak im prajeme skorú smrť, nech už sa niečo deje. Zmienená zábavnosť snímku ma minula veľkým oblúkom asi takým, že až raz som si všimol, že tu chcel byť tvorca asi vtipný, ale snaha nulová. Typický pozrieš a zabudneš film. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

V některých ohledech lepší i horší než první díl. Tak první ty klady. Takže máme tady samozřejmě více vražd než v prvním díle. Smrti jsou perfektně efektivní. To bylo vše o kladech. Záporné věci jsou zbytek filmu, jako např. nelogické chování postav, slabší scénář či strašné herecké výkony. Film jsem si sice užil, ale čekal jsem víc.60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z kempu Arawak se přesouváme do kempu Rolling Hills. Spolu s tím se přesouváme i v čase. Angela je tak už dospělá. Přichází i výměna hereček v roli Angely. Jednička je tuctovej slasher, kterej zachraňuje především " šokující " konec. Dvojka mi přišla svižnější. Určitě vyšší bodycount + vtipný hlášky. Za mě spokojenost. Nic moc jsem si od toho nesliboval a nakonec mi to přišlo zábavnější než jednička. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No je to tak půl na půl. Klasický kempový slasher, pokračování docela zdařilého prvního dílu, se vyznačuje zejména naprostou absencí horrorové atmosféry. Ale nejen horrorové, ale jakékoliv. Film je špatně zahraný a celkově prostě nezáživně natočený. To, co se děje mezi vraždami, je prostě ubohá nuda (u slasherů spíš tradiční problém ...). Na druhou stranu má film velkou devízu v neuvěřitelně vysokém bodycountu (počet mrtvých), vraždy se na diváka valí v podstatě od začátku do konce, na nic se nečeká, jsou velmi vynalézavé a bolestivé, občas si film trochu pohraje s explotation prvky (topení v kadibudce) plus docela slušné hlášky. Vrah je jasný od začátku a v podstatě vyvraždí celý kemp. Finále, kdy "se objeví všechny mrtvoly" je fakt nevídané, to jsem koukal jak spadlý z višně. Goreefekty jsou ok, občas sice není vidět nic, občas je vidět až až (na to, že to je slasher ...). Na scénu se dostanou nástroje jako jsou nože, mačeta, rukavice Freddyho Krugera (!!nekecám!!), sem tam nějaký ten klacek v lese, vrtačka, motorová pila, šroubovák, struna od kytary a spousta dalších. Jo a nesmím zapomenout spoustu odhalených koziček, které na nás také vykukují v podstatě od začátku filmu v pěkně dlouhých scénách. Škoda té nezáživné a trapné atmosféry a ukrutně špatných herců, mohlo to být i za 4*... Každopádně pro milovníky slasherů naprostá povinnost!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy je Angela (Pamela Springsteen) v chatce s mrtvými obětmi, si můžeme v záběru zaostřeném na mrtvolu všimnout, jak vydechne. (darek kartac)
  • Když je na konci filmu v chatce záběr na mrtvoly, tak si u jedné můžeme všimnout LP, konkrétně od skupiny Flotsam and Jetsam a alba „Doomsday for the Deceiver“ z roku 1986. Tato hudba však ve filmu použita nebyla. (cmenda)

Reklama

Reklama