Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Marze 

všechny recenze uživatele

Film o předlužených Američanech. Hlavní postava chce co nejrychleji vypadnou z hrozného města Buffala. Socioekonomická satira Buffaloed víří nekontrolovaným chaosem. Ukrojí 95 minut vašeho života. Film zachraňuje zručný režisér a jeho hlavní hvězda. Zooey se své role zmocnila stejně horlivě, jako obědvající, který bere do rukou křidélka Buffalo kuřete. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vtipná socio-ekonomická komedie řízlá kriminálkou, která cílí na dluhové pasti v americkém systému. De facto pokud nepocházíte z bohaté rodiny a chcete alespoň trochu důstojně žít, dluhům se nevyhnete. No a vzhledem k počtu úvěrů roste úměrně i počet lidí, kteří nejsou schopni splácet. Potom nastupují vykukové, kteří na tom chtějí vydělat. Tohle samozřejmě existuje i u nás, ale v ne tak obludném měřítku. Vedle slušného nápadu a svižné režie stojí film především na Zoey Deutch, které je všude plno a s naspeedovaným výrazem lítá po place a mele pantem. Někdy je tak krásně protivná, že má člověk chuť jí trefit, ale tady je to myšleno v dobrém. I kdyby film nenabídl nic jiného, tak kvůli ní se na něj stojí za to podívat. 75% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Buffaloed" ma nakoniec celkom príjemne prekvapilo. Myslím si, že ako komédia a dráma to funguje dobre, má to skvelú hlavnú hrdinku a niekoľko skvelých prekvapení. Okrem toho otvorenie, ktoré určite nezabudnem. Myslím si, že žiadny film nezačal takýmto štýlom a rozhodne to urobilo dojem. Zoey Deutch dala do svojho výkonu maximum a tú rolu som jej veril všetkými desiatimi. Ťahá tento film po celú dobu a funguje to. Dokonca je pravda, že aj dramatické momentky fungujú celkom dobre. Čo však filmu podľa mňa chýba je trošku originality. Viac-menej sa to potom len stane vojnou medzi dvomi osobami, ktoré chcú dosiahnuť rovnaký výsledok a spája ich spoločná nenávisť k tomu druhému a túžba po prachoch. Ja so nemal problém to odsledovať do konca, baviť sa s týmito postavami a celkovo si film užiť. Okrem toho záverečných 20 minút je podľa mňa super. Jednoduché, ale stačí. Na dobrý film nie je treba veľa. Hodnotenie: B ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet, v podstate originálny, takže už len to vytvára vcelku perspektívny potenciál. Rozbeh to malo výborný, no po návrate z väzenia to akosi uviazlo v tej istej slučke a dej sa takmer nepohol nikam. Sem tam nejaká roztržka alebo konkurenčný "boj", ale inak to bolo fakt o tom isto. A potenciál filmu zrazu padal dole :( Nad hladinou to držal akurát tak výborný herecký výkon Zoey Deutch, ktorá bola naozaj výborná. Inak, celý tento vymáhačský biznis akosi nechápem, takže o to viac to bolo pre mňa nepochopiteľné. Čakal som viac, takže 2*. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama