Reklama

Reklama

Pojď za tátou

  • Kanada Come to Daddy (více)
Trailer 1

Norvalův (Elijah Wood) život je, mírně řečeno, obtížný. Frustrovaný mladík žije se svou matkou a snaží se překonat závislost na alkoholu. Když Norval obdrží nečekaný dopis od odcizeného otce, který ho zve na návštěvu, sedne na autobus a odjede do otcova odlehlého domu na malebném pobřeží. Možná, že jejich opětovné shledání vyplní emocionální prázdnotu, kterou Norval cítí. Brzy si však na svém otci všimne něčeho zvláštního, nepříjemného pocitu vyvolaného nevhodnými poznámkami a nadměrnou konzumací alkoholu. Norval si záhy uvědomí, že jsou jeho naděje na sblížení s otcem zmařeny. Místo tepla rodinného krbu ho čeká děsivá noční můra. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (55)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Come to Daddy je jeden z těch opravdu zapomenutelných filmů nebo naopak vás vůbec nemusí trápit, když ho neuvidíte. Zpočátku se to tvářilo vcelku mysteriózně a zajímalo mě, co se bude dít, ale jakmile začal hlavní twist, můj zájem silně opadl. Nepotkáte tu vlastně absolutně nic nového nebo překvapivého. Jediné co tu stojí za zmínku byly docela slušné gore vraždy. Jinak nemastné, neslané. Někdo už by mohl Frodovi dát roli, co bude stát za řeč. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadá slibně. Kluk přijíždí po letech za svým otcem, který má k ideálnímu rodiči hodně daleko a vypadá to, že osamělá chata je ideálním prostředím pro vražedné hrátky. Navíc McHattie je pro podobnou roli ideální volbou a trefou je i Wood. Jenže pak přišel první zvrat, který má očekávání zhatil, ale i tak se z toho pořád dalo vytřískat slušné psycho. Zvrat číslo 2 přinesl další zklamání, ale jistý potenciál pořád zůstával. Jenže až na dva tři momenty se ho nepodařilo naplnit a asi tak po hodině můj už tak vlažný zájem úplně upadl. Věřím, že si to své fanoušky najde, ale já se k nim určitě počítat nebudu. 30% ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Napínavá podivnost, která začne jako dusivý domestic thriller, jen aby v půlce přehodila výhybku a stala se brutální černohumornou vyvražďovačkou. Scénář sice v té druhé polovině nedrží úplně pohromadě a chybí mu jeden záporák k tomu, aby poškrábal vaše OCD, ale vyzvratovaný je výborně, akční scény jsou super a krev stříká extenzivně a frekventovaně. Elijah Wood si může na seznam připsat roli dalšího podivína a Martin Donovan nutně potřebuje vlastní Taken. Produkování Turbo Kida a Houseboundu Timpsona očividně poznamenalo tím nejlepším způsobem. Bezva věc. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Režisér sa asi nostalgicky kochal posttarantinovskými nezávislými gangsterkami 90-tych rokov a rozhodol sa niečo podobné naservírovať aj súčasným divákom. Z tuctovej rukojemníckej historky vyrobil zmesku rôznorodých žánrov, vhodnú tak na jedno pozretie. Priemerný námet, priemerná réžia, priemerný film, priemerné hodnotenie. (26.12.2020) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Psychologické drama o rozbité rodině, respektive o návratu syna k otci, se postupně promění v boj o život. S lehce mysteriózním nádechem sledujeme osud Norvala (Elijah Wood), který 30 let svého otce neviděl a přijíždí za ním proto, že mu poslal list s prosbou. Norval netuší, proč ho otec pozval, ale brzy zjistí, že vše se má zcela jinak. První třetina je taková ukecaná, i když Gordon (Stephen McHattie) nemá chybu a je škoda, že nedostal větší prostor. Ten chlap nehraje, on svojí postavou prostě žije. Z násilných akcí je asi nejlepší scéna s vidličkou zakončená potravinovou fólií, bodák na účtenky jako zbraň je rovněž fajn. Nejnapínavější mi přišlo plížení pokojem, kde oddechovala čtveřice po sexu. Že jde o komedii, jsem ani nevnímal, pár scének bylo spíše jen úsměvných. Od Aphex Twin jsem očekával místo Avril 14th divokou Come To Daddy.... Místy napínavé, jako celek mě to ale nijak zvlášť nechytlo. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Dům, ve kterém se natáčelo, se nachází ve městečku Tofino na západním pobřeží ostrova Vancouver (Vancouver Island). (Trilobajt)

Související novinky

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama