Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 1
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (140)

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Tak tento serial je za mne uplne super. Moc hezka mista v Parizi, Lily je tam skvela, libi se mi jeji ruzne outfity a Gabriel olalala. Ted akorat sleduji aktualni serii, za mne skoda, ze neni vice dilu, vsadim se, ze celou novou serii shlednu za dva dny...  Libi se mi propojeni krasneho mesta, mody, romantiky a hercu, na ktere se dobre diva. Holky urcite doporucuji. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Tento serial je zajimavy tim, ze uz jsem videla tri serie a nenasla v nem ani jednu jedinou sympatickou osobu. Je to trapne az do bodu kdy se za ty postavy stydite i vy sami. Serial plny trapaku, narcisu, sociopatu, psychopatu a idiotu. Cely tyden jsem ted na to cumela jak kobra na kralika, Klenot nebyl amused ze se musi divat na toto, dokonce vztekle prskal (normalne mu nevadi at vyberu cokoliv...teda jeste krime filmu Uli Seidl, ty nenavidi opravdu urputne). Jako film bych to zodpadovala nemilosrdne, ale kdyz me to tak drzelo tri serie tak tu mas certe gulas...🤷‍♀️ ()

Reklama

jasanka 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem neměla v plánu seriál vidět, ale nakonec se ke mně dostal, a jsem za to moc ráda. Feel-good, super atmosféra, střet kultur v tom nejlepsím smyslu slova, vtipné, svizné. Potřebuju hned zpátky do Paříže a kaváren. Edit po treti rade: Treti byla opravdu katastrofa, a to tak moc, ze musim celkove hodnoceni snizit. Zaverecna scena tomu nasadila korunu a jen ukazala zoufalost tvurcu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľa ľudí frfle, ale mne sa to aj tak páčilo. Samozrejme, dejová linka je veľmi jednoduchá a priamočiara, všetko sa točí len okolo módy, reklamy a oblečenia. Čiže pre chlapa trochu mimo záujmu. Na druhú stranu ale bolo zaujímavé sledovať ako sa robí dobrá reklama a tiež bolo srandovné, ako každý deň mala Emily oblečené niečo nové a štýlové. Pritom ten jej šatník bol celkom malý. Alebo odnosila a vyhodila? Aj po herecekej stránke to bolo celkom fajn, potešila ma najmä postava toho francúza Luca. A tiež potešilo, že si Lily Colins trochu pristrihla obočie (alebo s ami to len zdalo?). Celkov príjemný dojem bol umocnený nádhernou atmosférou Paríža. Možno pôjdem aj do ďalšej série ak nejaká bude. Lepší priemer. 65/100 ()

Xpensive 

všechny recenze uživatele

Připadá mi, že to psala 12letá holka. Hlavní hrdinka se chová jako ten nejnesnesitelnější americký teenager, přesto jí vždycky všechno vyjde, protože na všechny hází americký úsměv? Asi? Protrpěla jsem to, ale myslím, že mi u toho odešlo dost mozkových buněk. A ano, je to jako Sex ve městě, ale jen ty díly v Paříži. A ty se asi shodneme, že byly docela děsný. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • O popularite seriálu svedčí aj to, že Mapy Google pridali značku pre lokalizovanie Emilynho (Collins) bytu v Paríži. (krasomama)
  • Kvůli natáčení žila Lily Collins čtyři měsíce ve francouzské metropoli. (Duoscop)

Reklama

Reklama