Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco si užívali letního tábora, planetu napadli mimozemšťani. Teď musí skupinka čtyř dětí, které nemají nic společného, podstoupit nebezpečnou misi a zachránit svět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Kašlete na příběh, kvalitu triků i temnější/vyzrálejší "předlohy" partiček ze Stranger Things nebo Super 8, protože půvab Rim of the World je v dětské herecké skvadře, která hraje a pop-kulturně hláškuje tak, že i odrostlejší divák má problém vše pochytat a ještě se přitom nečervenat....Ne, není to korektní ani staromilské jako The Goonies z produkce Spielberga :). Guilty pleasure! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zrzavý přechytračený pihatý chlup, asijský spratek, kterému přejete smrt hned na začátku, černoušek a kluk z pasťáku co neumí psát čísla zachraňují svět před 2 mimozemšťany. Všichni dospělí postupně umírají, ale ty děcka jsou tak nad věcí, že stihnou pustit z vězení vraha, přesléci se do oblečení Adidasu, které je nehořlavé, nezašpinitelné, nezničitelné (asi nějaký nový model musím si ho sehnat) zazpívat si zatančit, zamilovat se a samozřejmě zlikvidovat ty 2 mimozemšťany. Rozpočet byl nejspíše hodně nízký tak, že začátek vykrade Rampage chvílemi to vypadá jako hodně nízkorozpočtová Válka Světů s cca 30 herci a dalo by se pokračovat. Navíc nejsem nějaký odborník, ale kolik měl v sobě ten doktor krve, když to dokázalo několik dní a hodin kapat na tu morseovku nemluvě o tom, že člověk by čekal, že budova Nasa bude mít nějaké zabezpečení a ochranku. Úplný konec to pohřbí úplně. 20 procent za zhruba 2 až 3 vtipy co tam zazněly a 20 za film. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

I love these crap movies. Chtelo by se mi rict, ze az vyrostu, budu tocit takovyhle srajdy. Akorat ze ve ctyriceti uz je asi pozde na to, abych vyrost. Tenhle film je fakt hloupej a plnej popkulturnich narazek az tak moc, ze vlastne lame ctvrtou stenu za predpokladu, ze si to samotnej scenarista a reziser uvedomujou. A kdyz se podivam na tvurci historii scenaristi a vezmu v potaz, ze McG byl odjakziva reziser presne takovejch srajd, musi to bejt lamani ctvrty steny. Also, Jack Gore has Josh Hutcherson vibes a Miya Cech ma imho budoucnost. Also also, Alex urcite hral Dead Space, protoze toho emzaka znegoval jako Isaac Clarke :) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Najlepšie by asi bolo, keby ste nevedeli o čo pôjde. Vtedy vás to prekvapí ako mňa. Pre mňa to bolo celkom aj dobrá komédia, mnoho krát som sa zasmial, hlavne kvôli jednému nášmu opálenejšiemu hrdinovi. Špeciálne efekty "psov" sú príšerné, ale ja si na to nepotrpím, aby bol snímok dobrý, len keď sú scény realistické. Neviem prečo ľudia hodnotia tak negatívne, ale ja som sa v podstate ani na chvíľu nenudil. Nebral som tú snímku ako ašpiranta na Oscara, ale ako snímku, ktorá mi má minúť 98 minút z môjho voľného času. Na záver pochválim nápad, mám rád takéto prekvapujúce postapokalyptické snímky, nabudúce by nemuseli byť s deťmi, ale s dospelými hrdinami, aby to bolo viac uveriteľnejšie. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Na první pohled disneyovský film pro děti - vyvážený rasový i třídně společenský výběr postav. Klasický motiv: z posery se stane hrdina a ideálně ve svých dvanácti zachrání svět, získá dívku a překoná rodinné trauma. Jenže tohle spáchal videoklipový MekDží, který patří k tvůrcům, jehož styl buď obdivujete a nebo nesnášíte (většina). Takže film není úplně pro menší děti a katoličtí bio-rodiče by měli zvážit jestli nechat koukat jejich malého pionýra, ať zde nepochytí nějaké peprné hlášky od negerského gangsta kida, který je zároveň skvělou parodií na moderní černošskou nadřazenost či vcelku netypické slovní obraty, které vzorný školák nezná ani ze sexuální prvouky. Možná proto se u filmu zabaví víc ti dospělí, neboť je to jinak báječný vědecko-fantastický film, jaký by natočil Spielberg, kdyby se nudil a přes víkend zmákl svěží parodii na své filmy. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama