Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco si užívali letního tábora, planetu napadli mimozemšťani. Teď musí skupinka čtyř dětí, které nemají nic společného, podstoupit nebezpečnou misi a zachránit svět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zrzavý přechytračený pihatý chlup, asijský spratek, kterému přejete smrt hned na začátku, černoušek a kluk z pasťáku co neumí psát čísla zachraňují svět před 2 mimozemšťany. Všichni dospělí postupně umírají, ale ty děcka jsou tak nad věcí, že stihnou pustit z vězení vraha, přesléci se do oblečení Adidasu, které je nehořlavé, nezašpinitelné, nezničitelné (asi nějaký nový model musím si ho sehnat) zazpívat si zatančit, zamilovat se a samozřejmě zlikvidovat ty 2 mimozemšťany. Rozpočet byl nejspíše hodně nízký tak, že začátek vykrade Rampage chvílemi to vypadá jako hodně nízkorozpočtová Válka Světů s cca 30 herci a dalo by se pokračovat. Navíc nejsem nějaký odborník, ale kolik měl v sobě ten doktor krve, když to dokázalo několik dní a hodin kapat na tu morseovku nemluvě o tom, že člověk by čekal, že budova Nasa bude mít nějaké zabezpečení a ochranku. Úplný konec to pohřbí úplně. 20 procent za zhruba 2 až 3 vtipy co tam zazněly a 20 za film. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Spracovaním tuctová, obsadením detí do takmer Dňa nezávislosti nie až tak tak tuctová hračička. Triky decentné, nedalo sa čakať viac, ale práca McG-ho je poznať, rozdiel medzi béčkovým-céčkovým resp. TV režisérom a niekým, kto možno už nie je v prvej lige, ale býval, to je poznať. Celkom slušný síce zapadnuteľný, ale nie márny Netflix pokus. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus se ta děcka snaží tvářit děsně dospěle. Sází jednu popkulturní hlášku za druhou, nezapomínají na podivné sexistické poznámky, které by byly možná ok, kdyby to byl film pro odrostlejší publikum, případně pro dospělé. A to Rim of the World rozhodně není. Vlastně je to taková levná vykrádačka všeho možného - od Transformers až po Battle Los Angeles, akorát v hodně dětinském provedení. Dějově je to mdlé, po stránce výpravy a efektů hodně laciné a hlavně mezi děckama nefunguje žádná opravdová chemie ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Scény, co vykrádají Jurský Park, scény co vykrádají Vetřelce a dokonce drahej McG vykrádá i sám sebe - Terminator Salvation. Do teď nevím, jestli jsou cílovka vážně desetiletý dětska, protože se baví neustále o sexu a análních věnečcích. Postavy celkem nesympatické, hlavně zrzavej bratr, kterej má na můj vkus až moc duše. Ale uznávám, že černej kluk vypustil z pusy pár gagů, u kterých jsem se pobavil. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Na první pohled disneyovský film pro děti - vyvážený rasový i třídně společenský výběr postav. Klasický motiv: z posery se stane hrdina a ideálně ve svých dvanácti zachrání svět, získá dívku a překoná rodinné trauma. Jenže tohle spáchal videoklipový MekDží, který patří k tvůrcům, jehož styl buď obdivujete a nebo nesnášíte (většina). Takže film není úplně pro menší děti a katoličtí bio-rodiče by měli zvážit jestli nechat koukat jejich malého pionýra, ať zde nepochytí nějaké peprné hlášky od negerského gangsta kida, který je zároveň skvělou parodií na moderní černošskou nadřazenost či vcelku netypické slovní obraty, které vzorný školák nezná ani ze sexuální prvouky. Možná proto se u filmu zabaví víc ti dospělí, neboť je to jinak báječný vědecko-fantastický film, jaký by natočil Spielberg, kdyby se nudil a přes víkend zmákl svěží parodii na své filmy. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama