Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco si užívali letního tábora, planetu napadli mimozemšťani. Teď musí skupinka čtyř dětí, které nemají nic společného, podstoupit nebezpečnou misi a zachránit svět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalší filmový nepodarok z Netflixu o parte detí, ktoré čelia mimozemskej invázii. Film evidentne nebol príliš drahý, takže sa to väčšinu času odohráva niekde na samote v lese v detskom opustenom tábore. Štvorica hlavných detských hrdinov je sama o sebe celkom sympatická, ale chémia medzi nimi nefunguje a ani film sa nesnaží medzi nimi postupne budovať nejaké puto. Každý z nich si ide sólo, čo vo výsledku nie je dobre. Príliš sa o nich vďaka tomu nebojíte. Snaha o citovanie hlášok zo starých klasík je samoúčelná a zbytočná. Triková stránka je nevyvážená. Po skvelom úvodnom zábere z vesmíru to už ide dolu vodou. Mimozemšťania príliš nezaujmú a digivýbuchy už mi lezú krkom. Celkom som sa tešil na retro detský film, ale výsledok je už tradičný lacný Netflixovský priemer prinajlepšom na jedno pozretie. Nedávny The Kid Who Would Be King je oveľa lepší detský film. 4/10. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Kašlete na příběh, kvalitu triků i temnější/vyzrálejší "předlohy" partiček ze Stranger Things nebo Super 8, protože půvab Rim of the World je v dětské herecké skvadře, která hraje a pop-kulturně hláškuje tak, že i odrostlejší divák má problém vše pochytat a ještě se přitom nečervenat....Ne, není to korektní ani staromilské jako The Goonies z produkce Spielberga :). Guilty pleasure! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Najlepšie by asi bolo, keby ste nevedeli o čo pôjde. Vtedy vás to prekvapí ako mňa. Pre mňa to bolo celkom aj dobrá komédia, mnoho krát som sa zasmial, hlavne kvôli jednému nášmu opálenejšiemu hrdinovi. Špeciálne efekty "psov" sú príšerné, ale ja si na to nepotrpím, aby bol snímok dobrý, len keď sú scény realistické. Neviem prečo ľudia hodnotia tak negatívne, ale ja som sa v podstate ani na chvíľu nenudil. Nebral som tú snímku ako ašpiranta na Oscara, ale ako snímku, ktorá mi má minúť 98 minút z môjho voľného času. Na záver pochválim nápad, mám rád takéto prekvapujúce postapokalyptické snímky, nabudúce by nemuseli byť s deťmi, ale s dospelými hrdinami, aby to bolo viac uveriteľnejšie. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Zápletka by ušla, ale je tam takovejch kravin...scénář je fakt směs rádoby humorně dramatických momentů které vás donutí obracet oči v sloup. Buďto to mělo být hravější, na způsob Astrid Lindgrenové, nebo pro změnu se to brát víc vážně. Takhle to není ani jedno. Postavy sice rozdělené pěkně jak se patří, rasa, pohlaví, ale žádná chemie, herecky taky nic moc. Jako dalo se to, ale mohlo to být lehce mnohem lepší. Úplně by stačilo kdyby postavy byly o pár let starší, prostě puberťáci. Dětem co vypadají na 10-11 se plno věcí těžko věřilo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych, že je McG tak špatný režisér. Technicky a digitálně to bylo v pohodě. Jenom mě fascinuje, že nikoho z filmu nenapadlo, že takhle se děti, podle mě, ve svých letech rozhodně nechovají. Každopádně popkulturní narážky byly super, určitě jsou největší devízou filmu. Chtěl bych ale znát někoho, kdo bude v popkultuře mít takovej přehled, jako ti rozmazlenci (kromě toho zrzouna) tady. Nemohl jsem je vystát. A myslím si, že v porovnání s například filmovým To nebo seriálovým Stranger Things je toto největší kámen úrazu samotného filmu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama