Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

Attta 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zábavný seriál, který můžu sledovat kdykoli a kdekoli. Snad ani neznám člověka, který by neměl rád tenhle skvost britské komedie. Neskutečné nápady tohoto Herce, ale hlavně neskutečný herecký výkon. Tahle role sedla Rowanovi neskutečně dobře a věřím, že nikdo jiný, by to takhle dobře nezahrál. Takový seriál se natočí jednou za 100 let a jsem rád, že zrovna já tohle můžu vidět:) ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je prostě britská klasika. Mr. Bean je postava, která mě vždycky zaručeně rozesměje. Spousta nezapomenutelných epizod, třeba v kině nebo na bazéně - prostě je toho moc. Ale pořád se na to dá koukat, i když to člověk praktický zná nazpaměť. Tato postava bavila generaci mých rodičů, tu mou a věřím, že bude bavit i další generaci a to samo o sobě hovoří za vše...9/10. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Kto by nepoznal túto masku? Aj keď dnes už mnohí neocenia tohto vynaliezavého porušovača ľudských práv, ale istého času (tak asi 15-20 rokov dozadu) tu spôsobil malú revolúciu. Niektoré scénky sú vydarené viac, iné menej, ale ak už sa na niektorú chytím, idem do kolien. Vždy ma pobaví, napr. návšteva kina. Niekedy neviem, či je vtipnejší Bean alebo reakcie jeho obetí. Každopádne, neuveriteľný maskot. 90%. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

No není to nádhera, sledovat někoho, kdo je mnohem ošklivější než já, blbější než já a větší smolař než já? Jak to krásně pohladí ego, pozorovat směšně odpudivého pana Fazola, jak je dementní, jak je nechutný, jaké dělá ksichty a psí kusy. Ráda bych tvrdila, že jsem vůči tomuto pokleslému typu humoru imunní, ale lhala bych, i mě občas pazgřivá vytlemená postavička Mr. BLBeana rozchechtá. Ovšem "Černou zmiji" mám podstatně raději, verbální humor je mi výrazně bližší proti situačnímu. 59% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Je úžasné jak (skoro) němý seriál dokáže pobavit. Mě osobně se komediální výrazy Rowana Atkinsona v podání Mr. Beana velice líbí. Samozřejmě jsou i lidi, kteří Mr. Beana nesnáší z důvodu takového, že Atkinson ze sebe dělá doslova blbce, ale upřímně takové lidi nechápu, protože takové obličeje, které dokáže Mr. Bean by snad nikdo jiný nedokázal. Zřejmě nejlepší seriálový klenot z Velké Británie. PS: BEAUTIFUL THEME SONG. ______________________ | 1) Mr. Bean(85%), 2) Návrat pana Beana(85%), 3) Prokletí pana Beana(85%), 4) Pan Bean jde do města(85%), 5) Trable pana Beana(85%) 6) Pan Bean znovu jede(85%), 7) Veselé Vánoce, pane Beane(90%), 8) Pan Bean v pokoji číslo 426(85%), 9) Pozor na dítě, pane Beane(85%), 10) Udělej si sám, pane Beane(85%), 11) Zpátky do školy, pane Beane(85%), 12) Odpal, pane Beane(85%), 13) Dobrou noc, pane Beane(85%), 14) Vlasy pana Beana z Londýna(90%) > Průměr: 86% (5*) | ()

Galerie (55)

Zajímavosti (79)

  • Robotická postavička, s níž si Bean (Rowan Atkinson) hraje v obchodě, je Dalek. Dalekové jsou mimozemská rasa ze seriálu Doctor Who (od r. 1963). (SONY_)
  • V prvním záběru do zkouškové místnosti se muži v první lavici (před Beanem) podívají do kamery. (SONY_)
  • V této epizodě se poprvé objeví Beanův medvídek Teddy. (SONY_)

Reklama

Reklama