Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že seriál už léta běží v telce pořád dokola a mám tím pádem všechny série najeté tam a zpátky od začátku až do konce, můžu směle konstatovat, že SpongeBob je příjemná odreagovačka, která neuvěřitelně pobaví všechny generace diváků, víceméně každý si zde přijde na své. Každá epizoda má něco do sebe, každá nabízí perfektní podívanou. Nemám nic, co bych vytknul. Skvělý komediální seriál s povedenými, zcela signifikantními animacemi. 10/10. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Seriál, ke kterému jsem se dostal přes film Houba na suchu, ke kterému jsem se opětovně dostal přes seriál. Pokud mám zrovna odpolední, nebo noční šichtu, dopolední kávičku si už prostě bez Spongebooba nedokážu představit. Dabing perfektní, je vidět, že si to herci užívají, zvlášť Bedřich Šetena a jeho prašule jsou best =D . ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Spongeboba jsem poznal když jsem byl hodně malej, tak si pomatuju jak jsem vždycky čekal na RTL nebo Nickledonu nebo co vlastně bylo.. who cares.. na desatou hodinu abych mohl vidět Spongeboba s německým dabingem. Později už jsem si to stahoval v "dospělosti" a koukal na to a vždy mě to pobavilo. Tahle houba a jeho přátele žijící pod vodou je prostě boží. ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k existenci mých potomků jsem nucena se často dívat (nebo aspoň poslouchat) tolik slátanin produkované pro naše nejmenší, že po prvním náhodném shlédnutí Spongeboba, jsem si tohoto žlutého "savce" doslova zamilovala. Precizně vypracované jednotlivé charaktery (obzvlášt povedený je pak Sépiák - jakožto sebestředný, průměrný "rádoby" umělec a intelektuál, flustrovaným prací za pokladnou místního fast foodu a vlezlým sousedem) , nespočet slovních hříček, shazování mnohých filmových klišé a poslouchatelnými dětskými zpívánkami. Navíc výborný dabing, který vše podtrhuje. Nebojím se srovnat tento seriál se Simpsonovými (z mého pohledu i lepší). Radost mi udělalo i vědomí, že v originálním znění epizody o Atlantidě bych slyšela hlas Davida Bowieho (hned jsem začala pátrat po anglické verzi). O věnování pozornosti tvůrců každému detailu svědčí i fakt, že Bowieho postava má různě barevné oči a vlasy Ziggyho Stardusta. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Radši bych se koukal na všechny filmy Pokémonů dokolečka, než si víc jak jednou pustit díl téhle vymaštěné houby, která opět strhla bandu retardovaných jedinců s rozhledem kovalčáka.Na druhou stránku se to moc nesnaží vypatlat děti víc než je únosná hranice proto, abyste tvůrce žalovali.Jeden bod plus a druhej za dobrej dabng a Sépijáka.Že bych to ale vyhledával, nebo si to sám pustil...eh tak to nikdy.35%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • SpongeBob se původně jmenoval SpongeBoy a seriál měl nést název SpongeBoy Ahoy!. Toto pojmenování „SpongeBoy“ však již bylo opatřeno ochrannou známkou. (D.A.)
  • Spongebob nezvládl automobilovou zkoušku již 1 258 056x. (Kajman26)

Reklama

Reklama