Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Jakožto malej capart jsem tuhle bizarní podmořskou fast-foodovou kuchařku, kde ústřední postavičky mají ADHD, neskutečně žral. Dnes tuhle chujovinu považuju za nadčasovou reklamu na lysohlávky. SpongeBob & spol. jsou memelordi.... televizní milník a nostalgická šmakuláda pro nultou generaci. Mé nejoblíbenější pasáže jsou samozřejmě ty, kde je SpongeBob bez kalhot. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Není to tak, že bych každé ráno brzo vstával a hltal epizodu za epizodou. Tento seriál se mi nicméně zavděčí třeba, když dorazím z práce z noční a chci si dát něco nenáročného, ale veselého a osobitě vtipného. A Spongebob toto splňuje! Pod rouškou animáku pro malé děti skrývá víc, než by si kdo myslel. Zjevně si dělá ohromnou srandu sám ze sebe, podává svérázně mnohdy i dospělácká témata a zkrátka každý díl má humor a šmrnc, který ve spojení s absurdním zasazením pod vodní hladinu zkrátka funguje. Postavy mají svůj specifický charakter a přistupují k řešení problémů po svém. Nejde tedy o nějakou naivní, vypatlanou grotesku, ale ve skrytu duše sofistikovanou bláznivinu, která zkrátka pobaví i mě, ačkoliv jsem dítětem byl naposledy před desítkami let. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Zajímavá pohádka, která hrává na Nova Cinema. Viděl jsem už dříve i na Nově, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost, až do teď. Šílené postavičky, šílené příběhy, které baví dokonce i mě. Trošku ubíjí dabing, ale asi se dalo čekat, že děti si na kvalitu dabingu stěžovat nebudou. :) 82% ()

stration 

všechny recenze uživatele

Už jsem o tomto seriálu a filmu něco slyšel. Ale říkal jsem si, že jde o nějakou další americkou blbovinu. Já hlupák!!! Vše změnilo jedno ráno, kdy jsem vstal dřív a náhodou v televizi běžel Spongebob. Něco takového jsem ještě neviděl. Naprostá zvrácenost, všechny roztomilé seriály pro mrňata obrácené naruby, geniální hlášky, hudba, scénář! Okamžitě jsem se zamiloval. Můžu vidět kdykoliv a nikdy se neomrzí. Doporučuju všem, kteří dosud neměli tu čest. Zátiší Bikin a jeho obyvatelé v čele se Spongebobem na Vás čekají! ()

Comida 

všechny recenze uživatele

Na nesmyslnost a hloupé fungování světa jsem zvyklý z jiných animáků, nicméně Spongebob nám to ukazuje ve větším měřítku, a celkově to funguje. Je to vtipné a některé epizody jsou originální, nasměji se u nich i když humor může někomu připadat trapný (nýbrž přece jen se jedná o seriál pro děti), nicméně najdou se tu i epizody, které jsou nevýrazné a nejsou tak vtipné. Každopádně jako celek se jedná o příjemný animovaný seriál u kterého divák vypne mozek, baví se a zamiluje si všechny postavy (i toho lakomce Krabse). Přece jen v každým navždy zůstane malé dítko, které rádo kouká na pohádky. 9/10. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Od 9. série je seriál vyráběn v HD. (Pierre)
  • Planktonova počítačová žena Karen je pojmenována po manželce Stephena Hillenburga, tvůrce Spongeboba. Dabována je pak Jill Talley, manželkou Toma kennyho, Spongebobova dabéra. (cvaky32)

Reklama

Reklama