Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Cecilka 

všechny recenze uživatele

Kouzelný kreslený seriál, který si hláškami nezadá se simpsnama, natolik promyšlený, že je nezávadný pro děti a přitom velmi obohacující i pro dospělé... Zkrátka skvělé odlehčení po náročném dni, seriál plný rad do života a vtipných situací.. Morous Tadeáš, ztělesněná inteligence v podobě Patrika a nezapomenutelný Sponge v doprovodu skryté hlavní postavy Garryho... Prostě parádička PS:Konečně ho dávají i u nás :)))) ()

Steel32 

všechny recenze uživatele

Spongebob mě jako malý dítě bral snad míň, než teď. Nevím co mi na tý žlutý houbě vadilo, ale teď se mi strašně líbí (ale možná to bude tím, že v dnešní době, co točej ty kraviny pro děti, dokážu Spongeboba mnohem víc ocenit.) Postavičky se nevtírají, jsou zábavný, Patrik je neuvěřitelně zábavnej svojí blbostí, Sépiák nabručeností, Sandy svou drzostí (a taky tím, že je jediná veverka pod vodou) a Pan Krabs zase tím svým "Prašulky, prašulky". Na odlehčenější zabavení je to rozhodně správná volba. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Já fakt nemůžu jinak, než dát toto vysoké hodnocení. I když už nejsem dítě (aspoň věkem ne), tak se mi ta žlutá hodná, nevinná houba hrozně líbí.. Je to dost pro děti, občas je zde i nějaký ten hlubší humor, ale je do oka bijící, jak velmi dětinské to je. No a to je právě ono. Úplně si ujíždím na tom, jak je Spongebob a Garry roztomilý.. na to už člověk asi musí mít povahu :). Začala jsem sice na objektivních 4 hvězdách, ale tím, jak mi Spongebob umí rozveselit náladu a pohladit moji dětskou duši, mu musím udělit plný počet.. (vezmu-li ještě v úvahu, že je to z roku 99..:) ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem během svých snídaní viděl už asi tak sto dílů, si myslím, že jsem oprávněn tento seriál hodnotit. Hlavou mi vrtá, jestli je to skutečně pro děti. A pokud je, tak proč je to svým způsobem tak nevýchovný seriál. Prostě vše je vzhůru nohama, nic nedává smysl a je to celé tak trochu úchylné. Zároveň je to ale z ranního programu to nejsmysluplnější, na co se dá koukat, občas se u toho člověk i zasměje a velmi povedený je i český dabing. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár dílů v zahraničí, ale parádně jsem se bavil. - Ale co mě napadlo u tohoto seriálu: v top 200 je spousta takovejhle supr seriálů, který se k většině lidí vůbec nedostanou. Všechny maj 80%+ a maximálně 400 hodnocení. Ách jo, ale člověk nemůže chtít vše. Edit 11.12.2011: Konečně jsem se dostal k dostatku SpongeBobů a nemůžu se toho nabažit. Je to nejvíc úchylný, ale výborný! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Spongebob dokáže psát s pravou i levou rukou. (Karlsberger)
  • Ve zvláštních dílech se objevuje místo úvodní znělky hraná scéna, ve které vystupuje pirát, kterého nehraje nikdo jiný než sám dabér SpongeBoba - Tom Kenny (v seriálu dabuje i šneka Garyho). (Nexty)
  • SpongeBob se původně jmenoval SpongeBoy a seriál měl nést název SpongeBoy Ahoy!. Toto pojmenování „SpongeBoy“ však již bylo opatřeno ochrannou známkou. (D.A.)

Reklama

Reklama