Reklama

Reklama

Jak prodávat drogy přes internet (rychle)

(seriál)
  • Německo How to Sell Drugs Online (Fast) (více)
Trailer
Německo, (2019–2021), 9 h 36 min (Minutáž: 25–36 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (49)

diahexik 

všechny recenze uživatele

První dvě série jsou naprosto super, děj sám sebe trochu paroduje a ze svých chyb dělá přednosti, chvílema se tam najdou programátorský vtipy, při kterejch se člověk zasměje. Třetí je horší, protože chyby zůstávají chybami a děj je možná až moc zrychlenej, ale i tak bych celej seriál doporučil každýmu, kdo alespoň někdy pracoval s npm a ví, že to může být utrpení, protože asi v pěti vteřinách seriálu nalezne pochopení pro své trable. ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele

8/10. O seriálu "Jak prodávat drogy přes internet (rychle)" jsem nečekal nic velkého a bral jsem ho jako takovou jednohubku. První série tomu tak vypovidala a skutecne se jednalo o zajímavý počin, který pobavil. Druhá série nastavila grady a mohli jsme sledovat nejen příběh, ale i postavy, jak se vyvíjejí od první série a jdou dal tam, kde to začali. První série byla skvělá, druhá ještě lepší a třetí o něco slabší než druhá řada, ale od poloviny byla skvělá a taktéž výborně zakončena. Rozhodně tenhle seriál zkouknete a dejte mu šanci. Nejedná se o další Netflix srajdu a ještě chci připomenout, že je inspiroval skutečnými událostmi :). Ps: Úvodní znělka je fenomenální a nejvíc dobře provedena! ()

Reklama

zdenzo 

všechny recenze uživatele

CHYTŘE ZÁBAVNÝ NERDÍ SEROŠ Jak mi to mohlo uniknout? Německá odpověď na I AM NOT OK WITH THIS či SEXUAL EDUCATION či THE END OF THE FUCKING WORLD, možná až okatá, nicméně chytrý humor, děj má tempo. Lenny coby vozíčkářská verze Gennarra Savastana je úžasný, oproti Moritzovi, jehož výběr protagonisty selhal. A to je jediné co lze vytknout, hlavní postava je asympatická. Seriálový nerd musí lepit a ne být doopravdický nerd :) 4.7* ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dobrá oddychovka na zabití času ... absurdní ... blbé ... vtipné ... občas nuda ... občas i nečekaný vtípek ... dobré herecké výkony ... na konci však excelovala jeho bývalá holka ... větší debilní krávu jsem v seriálu o mladistvých ještě neviděl ... měl jí nakopat do prdele a krutě se na ní vykašlat ... a to jsem ještě hodně slušný ... vlastně ten závěr třetí série mi totálně zkazila ona ... mám  z toho naprosto debilní pocit ... úplná magořina ... no, asi to je teda kvůli reálnosti ... jako že se teens chovají jak hovada, i když si myslí, jak jsou "moudří" ... zfackoval bych jí až bych necítil ruce ... p..a zkur ...á ... !!! zabavilo ... na konci nasralo ... ()

Vito_LePour 

všechny recenze uživatele

Všechny tři série jsem stejným způsobem. Hned jak vyšly, tak pěkně naráz. První byla absolutně famózní, druhá byla skvělá a třetí to nádherně a logicky ukončila. Je tu určitý prostor pro pokračování, ale těžko říct, zda bude využit. Celkové dílo je naprosto neotřelý zážitek, s malým počtem slabších chvilek, děj nedá divákovi v podstatě odpočinout - je to jízda. Z příběhu plyne spousta ponaučení. Člověk si uvědomí, co dnešní moderní doba vlastně umožňuje. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Pod jedním z instagramových postů v seriálu si můžeme všimnout komentáře od scenáristy Stefana Titze. (hansel97)
  • Veškeré profily na sociálních sítích, které postavy v seriálu využívají, byly pro natáčení reálně vytvořeny. (hansel97)
  • Název epizody odkazuje na známou obchodní strategii Steva Jobse: „Myslete jinak.“ (Modular)

Reklama

Reklama