Reklama

Reklama

Šílenci na prknech

  • USA Out Cold (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bull Mountain rozhodně není nejluxusnějším lyžařským letoviskem na Aljašce. Ani Rick Rambis s kamarádem Lukem, jeho bratrem Pierrem, černochem Anthonym a půvabnou Jenny, kteří tu pracují jako instruktoři lyžování a snowboardingu, nepatří k nejvzornějším. Když zrovna nesjíždí svahy, užívají si života na nekonečné řadě divokých mejdanů. Jejich sen o místě pro všechny, kterým se snowboard stal náplní života, je ohrožen, když majitel letoviska, bývalý slavný lyžař Papa Muntz, odkáže letovisko synu Tedovi. Ten totiž nemá pro mladé rebely příliš pochopení a chystá se vše prodat bohatému Johnu Majorsovi, jenž se na areál přiletí podívat s dcerou Annou a nevlastní Inge. Brzy vyjde najevo, že se chystá místo plné života přebudovat v luxusní letovisko pro bohaté manažery a obchodníky, což znamená vyhazov pro většinu personálu. Jediný, koho by byl ochotný v podniku ponechat, je Rick. Jenže ten je věrný přátelům a rozhodně by netrhal partu. Navíc zjistí, že s Annou před lety prožil krátkou romanci v Mexiku, a když ho po třech týdnech opustila, zlomilo mu to srdce. Rick a jeho kamarádi se rozhodnou Bull Mountain zachránit pro sobě podobné snowboardisty a vyhlásí Majorsovi válku. Situaci poněkud ztíží skutečnost, že Anna má zřejmě pro Ricka stále slabost. Na zasněžených svazích se tedy rozpoutá válka o záchranu letoviska i o Rickovo srdce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

x_ander 

všechny recenze uživatele

Komedie o mladých a pro mladé. Přiznám se, že tuto odnož divokých teenagerských komedií, kterou nastartoval American Pie, moc nemusím. O to příjemněji mě překvapil Out Cold, protože vtipy, na kterých stojí, jsou sice ulítlé, avšak nezacházejí do trapností až nechutností jako např. již zmíněné Prcičky (ok, to hovno v kelímku bylo moc), a hlavně, všechny postavy jsou zahrány naprosto sympaticky a prostě jim musíte fandit (především skvělý Zach Galifianakis, jehož postava v Out Cold mi sedla daleko více než ta v Pařbě ve Vegas, díky které se proflákl o x let později). Celkově patří Out Cold mezi mé oblíbené komedie. ()

ggggg 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií, co jsem kdy viděl. Své si v týhle komedii najde každej (sportovní fanda, fanda úchylnýho humoru, romantik, příznivec hezkejch koček a velkejch koz) Zach Galifianakis mě tady neskutečně baví a nejlepší scény jsou vždy, když mu jeho škodolibí kámoši neco prováděj při alkoholickým deliriu. Miluju tenhle film. ()

Reklama

Terter 

všechny recenze uživatele

Typická ukázka komedie, která je sice lehce nablblá a jednoduchá, ale přesto dokáže skvěle pobavit, pokud od ní nebudete nic očekávat. Absenci příběhu a myšlenky spolehlivě přebijí některé hodně vtipné momenty (naschvály opilému kamarádovi, odevzdávání vzorků, chatování) a pár opravdu vydařených hlášek ("Můj praděda získal tuto zemi tradičním způsobem - ukradl ji Eskymákům"). A narozdíl od mnoha podobných žánrových komedií není Out Cold ředěn sacharinem a trapností. A to se cení. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerná studená zábava na teplý letný večer. Veľmi som sa bavila, malo to šmrnc, rýchlosť, nebolo to rozvláčne, malo to odlišné charaktery hlavných hrdinov. Nebolo to nijako romanticky ovplyvňované. Všetci herci boli vynikajúci, rovnako ako aj príbeh. Nemalo to žiadnu hlbšiu podstatu. Krásne zábery hôr a soundtrack, ktorý mi pripomenul staré dobré časy ovplyvňujú moje hodnotenie. 75% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když zemře zakladatel městečka v Býčích horách, Papa Muntz - jeho syn se rozhodne, že celé městečko prodá finančnímu investorovi Johnu Majorsovi. Ten už má plán, jak ze zapadlého městečka se svojí atmosférou udělat lyžařské centrum hor, plné restaurací, hotelů a dalších moderních vymožeností. Tomu ale Rick, Luke, Anthony a Pig Pen musí za každou cenu zabránit... Pokud nebudete od filmu čekat žádnou hlubokou myšlenku, nebo nedejbože i zápletku, tak se budete docela dobře bavit. Zejména záběry ze snowboardingu jsem vyloženě suprovní (hlavně pro snowboardového laika) vše působí velmi adrenalinově. Jinak je příběh je hodně naivní, a ani pseudo-love story to nezachrání. Vtipu je ve filmu pomálu - zasmál jsem se snad jen u zlomyslností, které spícímu kamarádovi jeho kolegové prováděli.. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel na Aljašsce, kde se odehrává i děj filmu, mimo Aljašku se natáčelo také v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Koldyn)
  • Poslední film, ve kterém si herec Lewis Arquette zahrál. Zemřel 9 měsíců před uvedením filmu do kin. (ČSFD)
  • Ve filmu se objevili o profesionální snowboardisté Todd Richards, vicemistr světa z roku 1997, Rio Tahara, Tara Dakides, Devun Walsh a Rob "Sluggo" Boyce. (Simpoch)

Reklama

Reklama