Reklama

Reklama

Zpřítomnělí - Série 2

(série)
Norsko, (2021–2022), 4 h 42 min (Minutáž: 45–51 min)

Režie:

Jens Lien

Hudba:

Ginge Anvik

Hrají:

Nicolai Cleve Broch, Krista Kosonen, Ragnhild Gudbrandsen, Nader Khademi, Tobias Santelmann, Hedda Stiernstedt, Stig Ryste Amdam, Lavrans Haga (více)
(další profese)

Epizody(6)

Recenze (11)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první série byla fajn a jsem rád,že ta druhá si úroveň udržela.Trochu mě mrzí,že tvůrci prakticky opustili myšlenky z první řady a na nějaké dovysvětlování a dopátrávání toho proč se to vůbec děje nedojde,ale na druhou stranu dokázali přijít s dalšími fajn nápady a nebáli se to pojmout ještě trochu šíleněji.Dojde tak i na nějaké ty alternativní reality a myšlenky na cestování v čase nejen kupředu ale i zpět.A kdyby to třeba někomu přišlo málo,tak je tu Alfhildr a tu prostě nejde nemilovat...80% ()

Trilobitter 

všechny recenze uživatele

Tempoxátem byl celou dobu sjetej nejen Lars, ale zjevně i scénáristi. Po neuvěřitelně zábavné a originální první sérii přišli s jakýmsi překombinovaným bizárem. A je to velká škoda. Zápletku s Jackem Rozparovačem bych ještě snesl, ale sci-fi prvky mě fakt nebavily. Naopak velkej palec nahoru za křesťanskou náboženskou diktaturu v posledním díle, to muselo zvednout nejedno obočí :-) ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který už před lety přišel nečekaně i se nyní stejně tiše vrací. A přitom severská originalita skýtá něco vysoce zajímavého, promyšleného a nového. I když mi občas vadí, to že nějaké linky z první série jsou nevyřešené a jede se spíše někam jinam, tak i to má říz a je to promyšlené. Zajímavé. Těším se na další série a více mě sere, že půlku z druhé zapomenu dříve než se toto začne natáčet. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže byla první řada mysteriózní kriminálka s fantasy prvky, tak druhá už je spíš sci-fi kriminálka. Což ale není míněno jako výtka, ve skutečnosti jsem byl až do předposlední epizody nadšený. Pravda, ta poslední mi radost neudělala, ale pořád tady máme pět parádních dílů, ve kterých si opět užijeme svérázný norský humor, severskou "přívětivost" a atmosféru. Po první sérii jsem se opravdu těšil na druhou a rozhodně nejsem zklamaný. ()

Thalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první sérii se rady děj víc hrabe v časových problémech, což to lehce sráží dolů a zápletka s Rozparovačem mě moc neohromila, ale pořád je to dost kvalitní. I když mi tu chybí ty severský pařby, které tam vnášely asi nejvíc humoru. Toho tu ubylo. Je to lehce překombinované, kdežto první řada jela jednoduše na jedné vlně. Ale i tak pořád dost kvalitní. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

  • Ve 2. minutě je vidět, jak kočár začne brzdit smykem zadní nápravy, přestože nikdo na kozlíku po celý záběr netočí klikou brzdy a na konci záběru je vidět, že kočárová brzda ani nemá brzdové špalky. (mikulin)

Reklama

Reklama