Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Toren 

všechny recenze uživatele

3/10. Jedna z nejnudnějších věcí, co Netflix vyprodukoval. Herecké duo by bylo fajn, ale nikdo jim nepřihrává zajímavé repliky či zábavnou interakci. Akční scény jsou k smíchu a když už mají zajímavé prostředí (automyčka), tak jsou technicky nezvládnuté a zvukově (nepochopitelně) přehlušené funky hudbou. O zápletce a zbytku ani nemá smysl mluvit. Jestli se něčemu dá říkat totální brak - máme vítěze. Fakt nuda. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když jistý Joe Lynch debutoval druhým Pachem krve, kde předložil slušně zvýšenou hladinu brutality, svižné tempo i sličné ženštiny v řádně obtáhlých tričkách, říkal jsem si, že tenhle Američan by mohl jednou slušně zabodovat. Jenže on přichystal pouze mimo jiné stejně spoře oděnou Salmu Hayek, kterou všichni coby Everly chtěli rozsekat nebo rozstřílet. I tady předložil solidní tempo i atmosféru. Point Blank nemá ani to. Jen chaotický příběh a nijakou akci. Anthony Mackie pracuje v nemocnici jako podržtaška, tedy zdravotní bratr, s manželkou se těší z brzkého narození prvního potomka. Ovšem v nemocnici se objeví postřelený kriminálník, který má mít co dočinění se smrtí státního návladního. Ksicht mu propůjčil Frank Grillo, jehož brácha unese Mackieho manželku, aby náš zdravotní asistent hejbnul zadkem a dostal brášku z pout i nemocniční košile. Karty jsou rozdané jasně, ovšem scénář nepodrží ani postavy, ani režiséra. Má spoustu děr a hlavně s uvěřitelností je to s ním na štýru. I vztah dvou nových parťáků, kteří si musejí vyhovět, vyznívá kostrbatě, ač jsou Grillo a Mackie sympaťáci na druhou. Naopak Marcia Gay Harden úsměvně tlačí na pilu. Akce je dost, ale je sotva průměrná. Celkově nevýrazné a hlavně zbytečné. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už jsem myslel, že budu zlý a tuhle Netflix novinku odstřelím úplně, ale vlastně to dopadlo lépe než jsem čekal. Wheelman byl teda o něco lepší, nicméně skloubit Franka Grilla s dalším oblíbencem tohoto streamovacího giganta - Anthonym Mackiem se ukázal jako fajn tah a nenáročný divák si tento krátký, leč zaměnitelný thriller celkem užije. A tahle dvojka je bezpochyby největším kladem filmu. PS : Point Blank má absolutně nevkusnou a nehodící se hudbu. 6/10 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Antonín Meky a Frank Grillovací koření v dalším průměrném akčním výplodu o zkorumpovanosti mezi poldama. Je to genericky průměrné, je to trochu hloupé a vlastně přímočaré, ale svým způsobem mě to narozdíl od jiných žánrovek nenudilo, místy i bavilo a necítil jsem nutkavou potřebu film vypnout. Jen prostě cítím pocit promarněnosti, protože Frank Grillo je můj oblíbenec a sakra charismatický, sympatický herec a je škoda se topit ve zbytečných vedlejších akčních béčkách místo toho konečně zazářit v áčkových hollywoodských rvačkách. Tak snad se někdy dočkám... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Akce 6/10/// PLUS: potřetí Frank Grillo, o něco lepší byl ještě Anthony Mackie a Marcia Gay Harden tady zahrála pořádnou potvoru, občas jsem se i zasmál a hlavní dvojice si postupně k sobě (a ke mně) našla cestu MÍNUS: nemůžu si pomoct, ale slabší scénář a logika věcí, která mi kazila zážitek, vše hodně nepravděpodobné a zároveň neoriginální/// Shrnutí: Tady trochu nevím čím chtěl film být. Kriminálkou, gangsterkou, nebo buddy comedií? Příběh občas funguje dobře (motivace postav) a občas nelogicky (jednání postav). Závěr jsem si ale užil a byl až do konce v napětí./// Celkem 61%/// ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama