Reklama

Reklama

Another Fine Mess

Recenze (4)

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Hardy se vydává za majitele domu a Laurel za jeho služebnictvo. Skvělý byl také Finlayson jako skutečný majitel domu, který nechápe, co se to tam vlastně děje. Rozhodně to lepší, co natočili. Tentokrát tam toho na své poměry ani moc nezničili. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak ten smích toho lorda Plumtreeho tedy byl chochocho. Škoda že jej nepoužili vícekrát. Pan Laurel s tou spodničkou byl jedinečný. Je škoda zbytečných hluchých místa při dialozích. Ale jinak se remake filmu „Duck Soup“ povedl. Dalo se na to dívat. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Trochu ukecaný s minimom situačného humoru, priemerný príbeh dvoch prieteľov, utekajúcich pred políciou, ktorí sa skryjú v dome. Ollie sa vydáva za majiteľa a Stan slúžku ( jeho scéna s padajúcou spodničkou je najlepšia ). www.dailymotion.com ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Milostpánova komorná. Plukovník Buckshot (James Finlayson) odjíždí do Afriky a tak pronajímá svůj dům. Stan a Oliver prchají před poldou a náhodou se do jeho domu skryjí. Přichází pár zájemců – lord Plumtree (jehož jméno oba neustále komolí na Appletree, Peartree atd.) se ženou. Oliver tedy předstírá plukovníka a Stan střídavě sluhu Hivese a jeho dvojče komornou Agnes. Oliver pak zmateně v domě zájemci ukazuje kulečníkový sál, Stan se neustále musí přestrájet a na ženiny otázky odpovídá nesmyslně. Naneštěstí se ale vrátí pravý plukovník a když zjistí, co se děje, tasí zbraň a zavolá policii, nezbude Stanovi s Olliem než uprchnout v kostýmu pakoně. Film je volným remakem jejich němého filmu Duck Soup. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama