Reklama

Reklama

VOD (1)

S cieľom zapadnúť vystúpia Wanda a Vision na miestnej talentovej šou ako kúzelník a jeho asistentka. (Disney+)

Recenze (62)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bylo nejkrásnější kouzelnické představení, které jsem měl možnost vidět a originální subverse trop, kdy všechny kraviny co Vision dělá kvůli žvýkačce Wanda musí racionalizovat, jak nejlépe dovede. Též oceňuji červenou krev na černobílém pozadí, to je něco co vizuálně nikdy nemá chybu. A závěr s těhotenstvím taky skvělý. Prostě má to svoje kouzlo No a ten obleček pomocnice byl k nakousnutí. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme v štýle danom pilotom, tentokrát je to ale možno ešte vtipnejšie. Epizóde dominuje vydarené kúzelnícke vystúpenie Wandy a Visiona, ktoré na prvý pohľad ale až tak vydarené nie je. Do hry sa zapája čoraz viac farebných prvkov a vtedy si môžete všimnúť aj príklon k realite v chovaní postáv. Len tie drobnosti, ako napríklad včelí muž, sú záležitosťou pre znalcov predlohy, ak ju nepoznáme, tak učme sa. ()

Reklama

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-PG || Disney+/Marvel Studios || To stejné jako první díl. Jednoduchý až infantilní sitkomová zábava, jejíž dění nebude mít žádný vliv na budoucí epizody (žádný sitkom na sebe v podstatě nenavazuje), a tak jediné kvůli čemu by mělo 2. díl smysl sledovat jsou vtipy. A ty tu nejsou nebo nemají takový říz. Nápad na kouzelnické vystoupení alespoň spojuje komickou zábavu s jejich superschopnostmi. Opět tomu chybí ten říz a moment, který by z toho udělal víc než jen splácaninu, kterou vymyslel scénárista ráno po cestě do studia. Ono člověk, jenž stojí za kraťasy s Olafem z Ledového království asi víc nevymyslí a Feige si vzal dovolenou. Představa, že čekám týden na minimálně jeden podobný díl ve mě vzbuzuje zoufalství i naději. Tak snad se to ve druhé polovině rozjede v to, v co všichni doufáme - akční nálož. 50%. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesouváme se do 60. let. Podkladových seriálem by měl být Leave It To Beaver. Tato epizoda fungovala lépe. Olsen si ji náramně užila, bylo to vidět z každého záběru. Humor na mě působil taky více. Prozatím se stále jenom můžeme domnívat, co o se jedná. Je Wanda někde vězněná a mučená? Byl na ní smutek ze smrti Visiona přespříliš a ona se zhroutila a nevědomky si vytvořila umělou realitu? Na odpovědi si budeme super ještě pár týdnů počkat. Je zajímavé, že po Stark Industries, se v této epizodě vyskytla připomínka na Struckera a Hydru. ()

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Prosím, vyčkejte." A na co mám čekat? Na co ? Nechápu, kam to směřuje, a děsně mě to štve. Nebaví mě na to koukat. Narážky nechápu. A nebaví mě všude číst, že musím vydržet, že se to rozjede, že pak pochopím Vandu. Já ji nechci chápat. Už jsem si našla, co z ní bude, a nepotřebuji k tomu tohle utrpení. V tomto díle byla scéna, kterou bych si kdykoliv jindy užila (Talentová šou), ale k tomuto seriálu začínám mít takový odpor, že nedokáži ani ocenit vtip. Nejsem jediná. Švagrová trpí se mnou a též má nechápavý výraz. Asi trpíme tím, že známe jen filmový Marvel. Komiksy jdou zcela mimo nás. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (20)

  • Reklama na Bova Milk odkazuje na krávu Bovu, která v dětství vychovávala Wandu a jejího bratra Pietra v komiksech. (Kubaaa97)
  • Trofej, kterou Wanda (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany) obdrží za vítězství v komediální soutěži, je naprosto stejná jako ta, kterou dostane Scott Lang / Ant-Man (Paul Rudd) od svojí dcery za „Nejlepší babičku na světě“. (NiWi)

Reklama

Reklama