Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wandino tehotenstvo rozlaďuje jej schopnosti. Spolu s Visionom sa chystajú na uponáhľaný pôrod. (Disney+)

Recenze (54)

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpětně si říkám, že by si 5 hvězd zasloužily i první dvě epizody, protože za to, jak odvážně Marvel tenhle projekt pojal, se fakt zaslouží smeknout. Kdo jiný by si dovolil nalákat diváky na superhrdinský seriál, a pak jim tři epizody servíroval bizarní retro sitcom?:)) Každopádně, teď už všechno začíná být výrazněji znepokojivější a já se fakt těším, jak se to celé bude vyvíjet dál. /// Filmové, komiksové a jiné geek recenze i zajímavosti čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!!:) ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě už odbouraly už ty titulky na začátku. :D Konečně je už barevný obraz a to podání sitcomu mi už tak nevadí. Vrací mi to hezkou nostalgii. Asi jsem si musel jenom zvyknout, ale je to už Ok. A ano, zdá se že i naši protagonisté začínají cítit, že něco není úplně v pořádku. Velmi vtipný průběh těhotenství, protože když ženě praskne voda, tak to ve skutečnosti neznamená, že vám poteče do baráku. :D A způsob, jakým se Wanda snaží zakrýt že během jednoho dne už je dítě vyvinuté jako po devíti měsících... :D A samozřejmě postava "Geraldine" , pokud jste viděli Captain Marvel, tak víte, kdo je... A doufám že se co nejdříve dočkáme i Kat Dennings. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmdesátky, barva, reference na The Brady Bunch a The Partridge Family. Třetí epizoda už mě začala celkem unavovat. Laughing track mě vytáčel do nepříčetnosti, nepatrný náznak posunu přinesla až poslední minuta a přestože si to Olsen skutečně užívá, všechny sitcomy před začátkem natáčení poctivě nakoukala a dokáže tak vystihnout ten autentický herecký přednes, jaký se od ní v daný moment očekává. To však nedokáže nahradit prozatím velmi pomalé tempo. Máme za sebou hodinu a půl děje a už se začíná otáčet ta prvotní nadšenost z něčeho nového a dostavuje se otupělost s recyklace stejné mantry. Příště už by to chtělo pořádně šlápnout na plyn. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě paradoxně nejslabší epizoda po sitcomové stránce. Mělo to své momenty (čáp našel rybičku, prasklá voda, vedlejší efekty při porodu a geniální Phil), ale celkově mě to bavilo méně než padesátkové epizody. Konec je však nejintenzivnějším naladěním na hlavní příběhovou linku a funguje výborně. Situace se nám díky němu trochu více projasňuje a láká na další epizody. Jsem upřímně dost zvědavý, v jakém poměru bude v dalších epizodách dávkován sitcom a Wandiny psycho-hrátky. ()

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neznalkyně komiksové předlohy zase komentuje VandaVision: "Upřímně závidím všem, kteří si tento seriál užívají. Pro neznalce komiksů je to spíše utrpení. Kdo je padouchem je jasný. Kdo jiný by to byl, že ? Co je to za padoucha (schopnosti, jméno, a jiné) nevím, neboť neznám předlohu. Upřímností jsem začala, upřímností pokračuji- Je mi to úplně ukradené. Čtvrtý díl by měl přinést konečně nějaké vysvětlení. (Jeden tip, o co by mohlo jít, mám). S radostí si nasypu popel na hlavu a omluvím se za předešlé tři komentáře, ale fakt to bude muset stát za to. Trochu se bojím, jestli má averze k tomuto seriálu již nepřekročila hranici, kdy nebudu schopná najít porozumění, a celé vysvětlení pošlu k šípku. Já stále doufám, že nakonec dojde k tomu sypání popela." ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Způsob, jakým se Wanda (Elizabeth Olsen) snaží skrýt své zjevné těhotenství před Geraldine (Teyonah Parris), odkazuje na běžnou praxi v televizi v komediální formě. (Kubaaa97)
  • Panenka, na které trénuje Vision přebalování, se původně objevuje v seriálu The Brady Bunch (od r. 1969). (NiWi)
  • V úvodní sekvenci můžeme vidět několik šestiúhelníků. V raných komiksových letech byly popisovány schopnosti Scarlet Witch jako „hex powers“, které mohly způsobit různé události. To umožnilo autorům tvůrčí svobodu, protože ve svém důsledku mohou být její schopnosti použity pro jakýkoliv účel požadovaný zápletkou. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama