Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wandino tehotenstvo rozlaďuje jej schopnosti. Spolu s Visionom sa chystajú na uponáhľaný pôrod. (Disney+)

Recenze (54)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už som si začal hovoriť, že by to chcelo posun vpred a nemal som na mysli iba prechod do farby. No a tvorcovia vedia, kedy prekvapiť a dramaturgiu majú dúfam premyslenú až do konca série. Prím hrá pôrod Wandy, nasleduje ale slušný mindfuck, kde je nám toho prezradené trochu viac ako na konci prvej a druhej epizódy. Len sa bojím, že keď sa naplno odkryjú karty, budeme tu mať klasický, generický Marvel. Uvidíme. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpětně si říkám, že by si 5 hvězd zasloužily i první dvě epizody, protože za to, jak odvážně Marvel tenhle projekt pojal, se fakt zaslouží smeknout. Kdo jiný by si dovolil nalákat diváky na superhrdinský seriál, a pak jim tři epizody servíroval bizarní retro sitcom?:)) Každopádně, teď už všechno začíná být výrazněji znepokojivější a já se fakt těším, jak se to celé bude vyvíjet dál. /// Filmové, komiksové a jiné geek recenze i zajímavosti čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!!:) ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda seriálu WandaVision opět mění dekádu zasazení- Přesouváme se do 70. let a dle slibů z konce předchozí epizody se nyní můžeme dočkat barevného obrazu. Ten v tomhle případě ještě více prodává vizuální stránku seriálu a především se onu snahu o nostalgii starších sitcomů podaří opět neskutečně prodat. Především ale konečně v rámci 3. epizody dochází k větším náznakům, co se to vlastně v celém seriálu děje, jak je to celé možné v rámci předchozích projektů Marvel Cinematic Universe a dá se odvodit, že nás čekají ještě hodně zajímavé věci. Celá epizoda se točí kolem jednoho- Těhotenství. Dorazila zatím nejzábavnější epizoda, kde jsou gagy o poznání vtipnější a především se téhle epizodě snaží prodat veškeré emoce. Neobvyklý průběh těhotenství je prodán nejenom škálou gagů, ale zároveň i tím správným emocionálním nábojem. To se podaří prodat právě i díky živému publiku, které se vždy dá tak trochu obvinit z toho, že diváka nutí k tomu, aby se smál a dojal v místech, kdy o to sám seriál žádá. V rámci této epizody je to ale na všech místech adekvátní a osobně se musím přiznat, že jsem většinou právě reagoval s publikem. Už úvodní intro opět naláká na další sitcomovou epizodu, která je opět proložena reklamou (která opět těží ze životního utrpení Wandy Maximoff) a opět se může opřít o výborné obsazení. Elizabeth Olsen a Paul Bettany jsou překvapivě skutečně výborné komediální duo, kterým člověk jejich pouto naprosto věří a vyvrcholení téhle epizody je vyloženě kouzelné. Opět ale naznačí, že je tu něco špatně a to i tak moc, že jde dost možná odhadnout, co se to vlastně celou dobu děje. Jenomže tuším, že vše není tak moc očividné a vše se může ještě během následujících 6 epizod změnit. Pořád platí, že jde o zatím nejvíce unikátní projekt MCU a když se v závěru změní klasický televizní formát 4:3 na filmový formát 2.35:1, jde o velmi zvláštní efekt. Jenomže právě ta zvláštnost dává tomuhle seriálu možnost vyniknout a definitivně to ukazuje, že začnou v Marvel Studios pořádně experimentovat. K úplné kvalitě tomu ještě něco chybí, začínám ale tušit, že čím víc karet tvůrci vyloží na stůl, tím zajímavější tento seriál bude a je proto velmi pravděpodobné, že samotné finále posune zážitek z celého seriálu ještě o kus dál. Na to si ale zatím budeme muset počkat.......... ()

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neznalkyně komiksové předlohy zase komentuje VandaVision: "Upřímně závidím všem, kteří si tento seriál užívají. Pro neznalce komiksů je to spíše utrpení. Kdo je padouchem je jasný. Kdo jiný by to byl, že ? Co je to za padoucha (schopnosti, jméno, a jiné) nevím, neboť neznám předlohu. Upřímností jsem začala, upřímností pokračuji- Je mi to úplně ukradené. Čtvrtý díl by měl přinést konečně nějaké vysvětlení. (Jeden tip, o co by mohlo jít, mám). S radostí si nasypu popel na hlavu a omluvím se za předešlé tři komentáře, ale fakt to bude muset stát za to. Trochu se bojím, jestli má averze k tomuto seriálu již nepřekročila hranici, kdy nebudu schopná najít porozumění, a celé vysvětlení pošlu k šípku. Já stále doufám, že nakonec dojde k tomu sypání popela." ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jde to od toho nejméně povedeného dílu k nejlepšímu. Třetí díl prozatím mírně lepší než druhý. Vtípky se o něco lepší a těch trapných ubývá. I přesto se ale jedná o (mírňoučký nad) průměr ať už jako komedie, díl z klasického seriálu nebo cokoli z dílny Marvelu. Ke konci to začíná být napínavé a konečně to začíná připomínat něco co patří k něčemu provázanějšímu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Způsob, jakým se Wanda (Elizabeth Olsen) snaží skrýt své zjevné těhotenství před Geraldine (Teyonah Parris), odkazuje na běžnou praxi v televizi v komediální formě. (Kubaaa97)
  • Mýdlo, na které běží v epizodě reklama, nese název zločinecké organizace HYDRA. Reklama jako taková pak připomíná reklamní spoty na koupací sůl Calgon ze sedmdesátých let. (NiWi)

Reklama

Reklama