Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica Rambeauová, ktorá má za úlohu vypátrať inteligentné zbrane, sa stratí. (Disney+)

Recenze (58)

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vetsina lidi bude hulakat jak to byl nejlepsi dil, ale na me byl vysvetlujici az moc. Navrat dvou postav z MCU byl ve stylu: "Ten tam nekdy hral?" + "Aaaa, ta otravná je zpět". Ale jo bylo to fajn, akorat me vadi, ze celé to bylo v postsynchronech natacenych u nekoho v kuchyni. + body za CGI v uvodni scene. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A teď už se hooodně propojujeme s MCU. Popravdě, přijde mi to skoro líto, protože to "blbnutí" Wandy a Visiona ve starých sitcomech mě bavilo mnohem víc, než bych čekal. V téhle epizodě se na jednu stranu odhalí různá tajemství, ale na tu druhou působí tak nějak až moc seriálově, tuctově, a to i po vizuální stránce. Věřím, že tvůrci ještě mají nějaká esa v rukávu a laťka zajímavosti a originality se zase zvedne. /// Filmové, komiksové a jiné geek recenze i zajímavosti čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!!:) ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi potřebná epizoda. Změna stylu, kupa pomrknutí, vnesení informací do tohoto mixu. Lovci easter eggů se z této epizody pomějí. Navíc jasná ukázka toho, že k pochopení následujících filmů v rámci MCU budete opravdu potřebovat sledovat i seriály, což bude pro některé lidí zásadní problém, když zatím ani Disney+ u nás oficiálně nenajdeme. Tvůrcům to zase poskytuje prostor k prohlubování postav i dějových linek. Myslím si, že jako diváci z toho budeme těžit. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No viem si predstaviť ako veľmi museli byť MCU fans nadšení. Pre mňa bola 4. epizóda fajn. Super, že došlo k nejakému vysvetľovaniu, pretože za predchádzajúce epizódy sa toho toľko nakopilo a dokopy nič nevysvetlilo, že aspoň niečo sme už potrebovali objasniť. To, že príde na komplet vysvetľovací diel, by ma ale rozhodne nenapadlo. Do ďalšieho vývoja seriálu dúfam, že sa pôjde už ucelenejším spôsobom, lebo si nemyslím, že takýto typ rozprávania je pre takto komplikovaný seriál vhodný aj do budúcna. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Pozrieme sa bližšie na Moniku, ktorá je mimo sitcomu agentkou Swordu a snaží sa prísť na koreň tomu, čo sa v malebnom mestečku deje za záhady. Prevedenie: Oceňujem že sa konečne dostávame von zo sitcomu a snažíme sa objasniť niekoľko vecí, aby sme si udržali pri obrazovke divákov, ktorých to už pomaly prestávalo baviť. Na druhú stranu venovať celú časť jednej postave, ktorá je navyše evidentne mimo hlavných hrdinov je dosť odvážne. Ale u mňa to zahralo dobre a popravde udržalo ma to pri tomto seriály. 78% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (11)

  • Význam akronymu názvu organizace S.W.O.R.D. je Sentient World Observation and Response Department. Jde o organizaci zabývající se mimozemskými hrozbami, které by případně mohli Zemi hrozit. (hrumsrt)

Reklama

Reklama