Reklama

Reklama

VOD (1)

Na základe zvláštneho správania susedov začne mať Vision podozrenia, no Wanda ho upokojí. (Disney+)

Recenze (55)

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Už to vážně chtělo spojení 'sitcomu' a 'skutečné reality'. Wow! Každá epizoda mě něčím dostala, ale tahle všechny překonala. Postupně zjišťujeme, co se to vlastně doopravdy děje ve WestView, Wanda ukáže svoji pravou tvář a záměr, Vision se začíná 'probouzet'... a ta poslední scéna? Okamžitě mi dejte další díl! ()

LND 

všechny recenze uživatele

Seriál s každým dílem lepší. Zde opět skvělý humor střídá skvělé napětí. Doufám, že se z Wandy nestane záporná postava, jelikož daleko k tomu rozhodně nemá. Scéna s osvobozením Visiona, třebaže byla jen v podobě kamerového záznamu, byla dost silná... a co se týká konce?! Nečekané zvraty jsou ve filmech a seriálech po různu, ale odpal takového ražení, to je něco, co se vážně vidí jen jednou za pár let. Tleskám! ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozoruhodný recast jedné kdysi pro Marvel a hlavně Wandinu linku podstatné postavy mi vůbec nevadí, přestože jsem měl v této roli raději původního herce, nikoli toho z vedlejšího vesmíru u Foxů. To, jak dokáže být prozatím stále ještě schovaná Scarlet nebezpečná pro své okolí, zasluhuje páté epizodě pátou hvězdu. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natahovaná vějička na fanoušky MCU, kteří jsou vyhladovělí a budou vděční za cokoliv. V tom chaotickém vyprávění se ztrácí, že to celé nedává smysl a vše se děje jen tak, aby to vyhovovalo tvůrcům. Na mě to přestává fungovat. Nemám totiž rád, když se záměrná dezorientace ve vyprávění, tváří jako něco originálního a chytrého. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Premisa za mě dává smysl míň a míň, word salad v "realitě" je čím dál nesmyslnější a stále nechápu jestli Wanda jen chce udržet Visiona naživu, proč neustále měnit období sitcomu. A proč to vůbec musí vypadat jako sitcom? Navíc se epizoda už nedrží akurátnosti vizuálu k době. V 80.letech nebyli pořady 16:9, tvůrci to samozřejmě změnili, aby to bylo pro moderního diváka "koukatelnější". Tenhle koncept neměl podle mě být zapracovaný do epického kánonu MCU, protože tu premisu nemůžete logicky vysvětlit. Připomíná mi to, jako když v Supernatural udělali epizodu, kde se postavy dostanou do světa Scooby Doo a pokusili se to vysvětlit jako součást příběhu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (15)

  • Ústřední píseň této epizody „Making It Up As We Go Along“ je poctou písni „Believe It Or Not“ ze seriálu The Greatest American Hero (od r. 1981). Seriál pojednává o obyčejném muži, který nabyl superschopnosti a snaží se je ovládnout. (Kubaaa97)
  • Na počátku epizody je odhaleno, že se Wanda (Elizabeth Olsen) narodila na počátku roku 1989. Elizabeth Olsen se narodila v únoru 1989. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama