Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Z vesmíru na Zemi dopadne obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (97)

cocrHeLL odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to zvládnu, už mi vážně zbývaly 3 díly do konce. Nesympatická hlavní postava Niki (Katee Sackhoff alias Delfína Lundgrenovic), přehrávající herci a podprůměrnej děj a soundtrack připomínající reklamy spotify, když nemáte chuť si zaplatit premium, bych možná jakž takž překousl, ale v míře podstatně menší. Vždyť to celý působí jako výsměch - samo sobě se to vysmívá již po pár minutách. Tvůrci si prostě řekli: "Dnes je seriálová doba, to bude super, když tuhle srágoru vytáhnem na 7 a půl hodiny a rozkouskujem to na 10 dílů. A víte co ještě, do každého dílu dáme maximálně 2 stěžejní momenty 1) vyřešení, či odhalení jak skončil předchozí díl, 2) poslední 3 minuty dílu s vysvětlením v tom následujícím!". S tímto přístupem vzniklo vzduchoprázdno byť (tuším ve 4. díle) jsem zažil nástin napětí a miniaturní formu filmařského umu. Jak ve svém komentáři zmiňuje Novoten: "Všechna čest střihačům traileru, který láká na kombinaci srdcervoucího rodinného dramatu a poctivé napínavé sci-fi." - souhlasím. Trailer nalákal, může být považován za krátkometrážní snímek s vyšším hodnocením, než reálný produkt. odpad! nedávám často, ale Another Life si to zaslouží. ()

Tempest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím mohu hodnotit po prvních 2 sériích. Sci - fi mám rád a na tento seriál jsem byl hodně zvědavý. Bohužel jsem shlédnul hluboce podprůměrné dílo, které má naprosto katastrofální první řadu a o něco lepší druhou. Docela dobrý námět byl scénáristicky naprosto promrhán. Není zde vlastně postava, kterou bych měl rád a s kterou bych se ztotožnil. Už po první řadě jsem se divil, že toto dílo bude mít nějaké pokračování, tak jen doufám, že 2 řady stačily a nebude další pokračování. Aktuální hodnocení prvních dvou řad je 30%. ()

Reklama

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Kde začít ? Asi tady. Díky bohu za každý nový Sci-Fi seriál nebo film. A jdeme dále. Je to špatné, místy hodně špatné a pak Vás to opět něčím nakopne v čem vidíte důvod koukat se na to dále. Určitě mě hodně zaujala hudba některé songy jsou dost dobré. Zvracet se mi chtělo z těch rádoby milostných /porno/ scén ...to jako vážně... nemělo to být na jiný téma a pak to někdo předělal. Homo, traska, švédská trojka, jazyky do krku připravte se na všechno. To jako proč ? Jak už tady někdo psal "paroduje to někdy sama sebe", nedává to smysl ani logiku a místy se děj z nudle natahuje na špagetu. Herci nevýrazní až na výjimky a Katee Sackhoff s tou svojí hubou od ucha k uchu, umaštěnou hlavou a vizáží jako Dolph Lundgren vydá jako fetka. Uvidíme jak se vyšvihne druhá série. ()

Neto odpad!

všechny recenze uživatele

Another Life je jedno z nejvíc tupých sci-fi který jsem na netflixu viděl, vědecké pseudobláboly typu že by v oblaku temné hmoty mohli narazit do planety ani nekomentuju a nádherné zpracování vouge culture blbostí mi nahánělo oběd do ústní dutiny. Hlavní herečka vypadá jako kdyby kontrolovala jestli nemá mrtvici tím že zatíná všechny mimické svaly každých 20 vteřin. Zbytek herců je na tom tak nějak jako smetanová zmrzlina, neurazí, nenadchne, ale není to něco za čím poběžíte s nadšením. Ve skratce : proboha hlavně na to nekoukejte pokud nechcete zjistit, jaký je to zažít mozkovou smrt a sebevražené tendence po shlédnutí jen kousku tohodle patoku. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Víteco, přijde mi, že si tu kinematografii kurvíme sami:-D Když vidim tu kritiku mezinárodně, řikám si, proč jsme mohli 40 let zpět se klanět Star Treku plnýmu technoblábolů, 30 let zpět Star Wars plnýmu blábolů a absolutního fantasy(co 30 let, zrovna teď pařim Star Wars hru :-D), 20 let zpět dokonce na sebe citovat hlášky ze Stargate a dneska máme nosíky příliš nahoru, když spaceship scifi show neni dostatečně vědecká a logická:-D ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama