Reklama

Reklama

Recenze (3)

Lilith03 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál stále baví a nebyl zde žádný prvek, který by mi vadil nebo mě nudil. Příběh ze současnosti měl pomalejší rozjezd, ale začíná být pořádně zajímavý a s tímto momentem jsem si ho i více oblíbila. Románek z osmdesátek žeru, to je prostě skvělé. A Beth Ann v milostném trojúhelníku? No zde přichází moment, kdy bych se jako ona opravdu nezachovala. K její postavě to ovšem sedí a dle následujících dílů dělá nakonec dobře. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zoufalé manželky jsou čím dál víc cítit, viz třeba taková situace s falešným obviněním policisty z prostituce („Myslíte, že jsem šlapka? Prokrista, mám na sobě šaty od Yves Saint Laurenta!“ – „Neřekl jsem, že neúspěšná.“). To stejné je pak u nachytání s Tommym, kdy Simone musí zachránit její nevěrný manžel Karl. Ačkoliv April znala pravidla, do manžela Beth Ann se zamilovala. Eli dostal skrze dopsání scénáře nůž na krk. A zázračné pilulky. Nepopírám, že to místy vypadá, jako by se Marc Cherry prohrabal vyřazenými scénáři a různými situačními nápady, ale pořád to své kvality má. Znovu je to mile naivní, přestřelené a jízlivé. S dialogy, které baví. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po páté epizodě jsem se dostal za polovinu seriálu a musím říct, že jsem ještě neviděl špatný díl. Zatím jsem se pokaždé bavil a na rozdíl od jiných seriálů jsem se ani na moment nenudil. Tento díl patřil z větší části Simone a Tommymu, ti mi zahýbali s bránicí. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama