Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Sérii Jackass jsem viděl kdysi dávno a dodnes si pamatuju pár šílených nápadů. Občas šlo o geniální legrácky (slepec v autě, přerostlý holub) a občas o vtipné ptákoviny a napálení ostatních. Bohužel většina věcí byla slabá, trapná a místy šlo o neuvěřitelně stupidní věci. Převrátit na sebe sračky z plastové kadibudky za vtipné nepovažuju. Různé formy sebe týrání, nebo jak můžu nazvat propichování si různých částí těla sichrhajckama, mi přijdou taky spíš úchylné. Dávám dvě hvězdy za občasné záblesky výtečné zábavy, jinak nemám nejmenší potřebu se k tomu vracet nebo sledovat další jejich pokusy. ()

burg 

všechny recenze uživatele

V jŮeSEj je očividně možný všechno - proslavit se tím, že se nechám pokousat krokodýlem, seřezat basebolkou, postřelit, pobodat, narvat si kaktus do trenclí, nacvakat na sebe desítky pastiček na myši, pouštět si do koulí el. proud a navrch si nechám narvat do řiti angličák.A to jsem ještě vynechal ty další nechutnosti, kdy všechny tělní tekutiny a obsahy lidských orgánů tekly proudem. Ale překvapivě to fakticky funguje! ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Ehm, tak čo to tu teda vlastne máme? Partia ... originálnych :) týpkov z MTV na čele s Johnnym Knoxvillom stvára prinajmenšom zaujímavé kúsky, ktoré v žiadnom prípade nie sú pre každého, ostatne aj ja som sa neraz nad nimi pozastavoval, ale vždy som sa smial na plné hrdlo a z tohto dôvodu musím dať plné hodnotenie, či už to je proti mojim morálnym zásadám, alebo nie. Suma sumárum, ja som si túto vulgárno - fekálno - šialenú show neskutočne (teda skutočne) užil. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Asi budu v menšině, ale vidím obrovský rozdíl mezi šílenými "kaskadérskými kousky" a demencí. Co je demence? Třeba nechat se kousat do řiti hadem nebo si strkat kaktus do trenek... a samozřejmě to provozovat v kruhu podobně postižených, kteří se tomu hurónsky řehtají. A to nemluvím o vyložených odpornostech, z nichž převrácení chemického záchodu s "hrdinou" uvnitř je to nejmenší. A jelikož ty druhé dvě kategorie velmi výrazně převažují nad tou první, má u mě Jackass peška - o dementy se má pečovat, ne je nechávat, aby se poškozovali. A je jedno jestli to MTV nebo kdo vydává za posunování hranic zábavy, tohle je prostě drtivou většinu stopáže jenom za každou cenu zajímavá ubohost. 40% PS: Johny Knoxville byl vtipný jenom v Celebrity Deathmatchi;) ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

50% - Primitivní zábava... Naprosto odsouzeníhodné... Ale... Já jsem to málokdy přepnul. Úchylky Knoxvilla a spol. se ubírají několika směry. Ten směr vedoucí od fekálních hrátek k bolestivým ranám do slabin mi nikdy neseděl (záhada, co?). Ale některé příšerné kaskadérské kousky, stejně, jako překvapování kolemjdoucích nic netušících lidí různými blbinami mě dost bavil. Nemám rád MTV, a ačkoli dávám této show jen průměrné hodnocení, považuji ji za jednu z nejlepších z těch, co tam běží. ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama