Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

Kefas21 

všechny recenze uživatele

Parta chlapíkov, ktorá nepozná hranice. Magori, čo nepoznajú strach alebo bolesť. Týpci, čo stratili rozum niekedy v rannej puberte. Ale...ono to je fakt vtipné! Niekedy mi až rozum zastane, čo dokážu nielenže vymyslieť, ale aj vykonať. Každý z nich je svojský, má vlastný štýl (a aj iný stupeň retardácie). Vedia človeka rozosmiať, aby ho v zápätí prinútili plakať, či dáviť. Dôkaz toho, že za oceánom sa dá zarobiť aj z nudy alebo pod vplyvom. Hlavne tie kúsky netreba opakovať, stačí ich prenechať týmto „profesionálom“. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Buď vás uchvátí, pobaví, nebo znechutí. Můj případ je jasnej. /Jackass 24 Hour Takeover (2008) - 23.2.2008 vzal Knoxville a spol. útokem vysílání MTV v New Yorku a tohle z toho vyšlo. Jedná se spíš o podívanou pro hardcore fans, protože dobrých stunts je minimum - je to spíš o pohodě, rekapitulaci historie show a pravém Jackass spirit:) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No komplet celej serial jsem nevidel, jen tri diskovej vyber toho nejlepsiho, ale to podstatny jsem videl, tudiz muzu s klidem serial ohodnotit. Jedinej rozdil mezi filmama a serialem je, ze tady je vse cenzurovany a skutecne mega nechutnosti se tu vyskytujou jen parkrat. Mnohem castej tu jsou originalni a skutecne vtipny scenky. Ale bohuzel je tu zbytecne mockrat ruzny jezdeni na cemkoliv a padu z cehokoliv a koukat se desetkrat na to samy, s rozdilem, ze jednou jede na prkne a podruhy na pneumatice atd., tak to precejen tim krapet ztraci, proto ta jedna hvezdicka dolu. Jinak to super. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Je neskutečný,že se někdo dokáže uživit (a to až až) tím,že ze sebe udělá naprostého debila na veřejnosti,nebo že si bude působit dobrovolně bolest. Tímto si nechci stěžovat,ale právě naopak. Copak není k smíchu cizí neštěstí? To je právě to co lidé chtějí a Johnny Knoxville to moc dobře ví a využil toho víc než na 100%. Tihle šílenci mě dokážou vždycky překvapit a pobavit něčím originálním a obvykle i nechutným a já se bavím rád,takže palec hore. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je to prosté jak úder kriketovou pálkou do koulí. Modřiny, naražené kostrče, krev, zlomeniny, moč, stolice, zvratky, to všechno je jejich - dálkový ovladač je váš.. Pod lebkou se zkříženými berlemi se odehrává primitivní, ale účinná zábava - doma ji však děti nezkoušejte, jednak máte rozum a hlavně, nejste na výplatní pásce MTV.. ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama