Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

Wade 

všechny recenze uživatele

Tahle banda okolo Johnnyho jsou opravdu naprostí šílenci.Člověk se sám baví když dělá různé kraviny např:(rozeběhnout se proti dopr.značce hlavou a tím ji ohnout (vlasntí zkušenost)-),ale u kravin které dělá tahle banda se dostane každému obrovká porce smíchu srovnatelně,ale většinou o mnoho víc.Jackass dokáží někoho pobavit,ale také znechutit(to není můj případ).To hlavní co ale Jackass přináší je neuvěřitelná dávka humoru,který rozsévají všude kde se ukáží. 100% ---můj 100 koment a také 100 koment u tohohle seriálu. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Buď vás uchvátí, pobaví, nebo znechutí. Můj případ je jasnej. /Jackass 24 Hour Takeover (2008) - 23.2.2008 vzal Knoxville a spol. útokem vysílání MTV v New Yorku a tohle z toho vyšlo. Jedná se spíš o podívanou pro hardcore fans, protože dobrých stunts je minimum - je to spíš o pohodě, rekapitulaci historie show a pravém Jackass spirit:) ()

Reklama

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najšialenejšia americká show ktorá kedy existovala aj existuje. Proste triky ktoré tu sú by som nikdy nedokázal spraviť bez toho aby som v sebe bud nemal adrenalin alebo neviem čo ! Proste klobúk dole títo páni majú u mňa pochvalu ako ešte nikto iný. Síce sa dá povedať že majú veľkú konkurenciu čo sa týka Dudesons ( podobné tomuto),ale nemajú chytľavý úvod ako (Zdravím,som Johny Knoxville,vítajte v Jackass). Proste kaskadérske kúsky ktoré si zaslúžia môj obdiv ale aj obdiv iných ľudí verte tomu že tieto kúsky by nikto lepšie spraviť už nemohol. 5/5 ! ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Je neskutečný,že se někdo dokáže uživit (a to až až) tím,že ze sebe udělá naprostého debila na veřejnosti,nebo že si bude působit dobrovolně bolest. Tímto si nechci stěžovat,ale právě naopak. Copak není k smíchu cizí neštěstí? To je právě to co lidé chtějí a Johnny Knoxville to moc dobře ví a využil toho víc než na 100%. Tihle šílenci mě dokážou vždycky překvapit a pobavit něčím originálním a obvykle i nechutným a já se bavím rád,takže palec hore. ()

departed 

všechny recenze uživatele

Parta magorů - v pozitivním slova smyslu - sere, blije, kope se navzájem do koulí, sjíždí kopce na různých pojízdných blbostech, díky čemuž neustále padají na hubu, a dělají si srandu z lidí na ulici. Je škoda, že právě jen poslední zmiňovaný mi přišlo vtipný, protože reakce kolemjdoucích stojí fakt za to. Třeba takový "Brad Pitt got kidnapped" byla vynikající ukázka. Jako smál jsem se když došlo i na kopance do koulí a podobný hovadiny (vyjmenovávat to fakt nebudu, protože toho je moc), ale hodněkrát se to opakovalo a málokrát v tom byla nějaká výraznější změna, která by mě donutila se zasmát znovu. Každopádně kdybych měl tu možnost, tak se k nim nejspíš klidně přidám. Hodnoceno: 3 série. ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama