Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

sta 

všechny recenze uživatele

Většinou jsem se u tohoto pořadu dost bavil. Než přišla omeleta. Omeleta: kuchař stojí před jednou pánvičkou, sporákem a spoustou ingrediencí (vajíčka, brambory, párečky, klobásky, něco zeleniny...-nic proti jednotlivým věcem). Kuchař velice překvapivě vše sní (a je toho opravdu hodně) a zapije mlékem. Pak ropálí tuk na pánvičce, strčí prst do úst a všechny ingredience (vypadají již trošku pozměněně) vyloučí na pánvičku. Směs připraví jako omeletu (musím přiznat, že kdybych nevěděl, co tomu předcházelo, nevypadala omeleta zase tak zle) a výsledek ukazuje divákům. Pak přijde vrchol čísla: kuchař omeletu opět sní. Dlouho jsem neměl chuť na omelety ani nic podobně připravovaného. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No komplet celej serial jsem nevidel, jen tri diskovej vyber toho nejlepsiho, ale to podstatny jsem videl, tudiz muzu s klidem serial ohodnotit. Jedinej rozdil mezi filmama a serialem je, ze tady je vse cenzurovany a skutecne mega nechutnosti se tu vyskytujou jen parkrat. Mnohem castej tu jsou originalni a skutecne vtipny scenky. Ale bohuzel je tu zbytecne mockrat ruzny jezdeni na cemkoliv a padu z cehokoliv a koukat se desetkrat na to samy, s rozdilem, ze jednou jede na prkne a podruhy na pneumatice atd., tak to precejen tim krapet ztraci, proto ta jedna hvezdicka dolu. Jinak to super. ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Skateboardingový underground, který pomalu přešel v komerční záležitost na MTV. Ovšem začátky nyly v době, kdy ještě MTV nebylo prolezlý jen komerčností a zkažeností novodobých zpěváckých milionářů. Bam Margera, Johny Knoxville, Steve O, Weeman, Chris Pontius, Ryan Dunn, Preston to je základ magorů, pro které není žádná překážka moc vysoko a nic není tak nechutné, aby se to nedalo ochutnat. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Partička bláznů z MTV, která ví kam šlápnout a koho do koulí kopnout, jenom aby rozběsnili davy lidí a naopak potěšili, protože co nejvíc lid zajímá? No přeci lidská neštěstí. Ať je to pravda nebo fikce, oni se tímto řídí a nutno dodat, že se také na dlouhou dobu drží na předních příčkách oblíbenosti a to nejen na MTV ale i ve světě filmovém, do kterého přispějou dvěma filmy plnými těch nejlepších kousků, které se jim kdy podařily. Fakt je, že řada z nich je nechutná, jsou ale i horší uskupenství, napodobující Jackass, které se snaží zaujmout svým nechutenstvím, a k těm se tihle kluci neřaděj. Hlavní je, že je jejich kravinky baví a že tím baví takřka celý svět. Teď už tomu sice není pravdy, ale dříve tomu tak bylo a neznám nikoho kdo by je neznal. Jackass znal prostě každý. 7/10 ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Klasika, kterou sledoval skoro každej. Většinou jsem to hledal jako videa na youtubu a na různých webech. To byly časy. Pak jsem postahoval všechny filmy i seriál a kouknul na to a pořád je to prdel. Už né taková jako za mlada ale pořád se tomu zasmějete a někdy vás to i bolí za ně. Prostě klasika, která neomrzí. ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama