Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeden z nejlepších filmů o monstrech, co jsem měl možnost vidět! Spojení žánrů komedie s dojemných dobrodružstvím, které funguje bravurně, jsem sakra dlouho neviděl. Nádherně zobrazené téma o lásce, která se ve finále skrývá úplně někde jinde, než hlavní hrdina čekal. Pár chybiček ve scénáři se tam najde, ale mojí pozornost film držel v neustálém napětí po celou dobu. Doporučuju všem fanouškům, kteří mají slabost pro sci-fi a dojemnější tématiku s podtextem trefného soundtracku. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Teenagerská a možná až dětská postapo komedie, která ze všeho nejvíc připomíná Zombieland, jen je to celé vyžehlené a ořezané o násilí a násilné scény, aby film splňoval nízkou hranici přístupnosti... Tvůrci sem namíchali všechny nezbytné ingredience - humor, výchovný prvek, roztomilého pejska, rodinné hodnoty, vztahy, přátelství, víceméně neškodná monstra, šablonovitý charakter hrdinů...a samozřejmě happyend... Pro děti a dospívající jistě zábavný mix, navíc velmi pěkně natočený, dospělému divákovi ale nemá moc co nabídnout... ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Taky jsem nemohla dlouho dostat z hlavy Zombieland, ale jak jsem se dočetla, tenhle film z něj prý inspiraci nečerpal. I když příběh je dost podobný: outsider čelí apokalyptickému světu a touží po lásce. Je to žánrovka na velmi vysoké úrovni. Střídá vtipné momenty s napínavými i dojemnými a navíc vůbec není hloupá (když tedy divák přijme, že apokalypsu způsobují přerostlí obojživelníci a hmyz). Hlavní hrdina je velmi sympatický a milý a divák mu nemůže než fandit a držet všechny palce. Líbilo se mi i, že většina lidí, které na své pouti potká, jsou přátelští a nejdou si hned po krku, jak to obvykle v dystopických pohádkách bývá. SHRNUTÍ: Kterak kličkovat za láskou mezi obřími šneky a smrtícími mravenčími královnami. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Entomofobické porno a vkusná, zábavná, hravá, krásně udělaná a vinně potěšující zombilendovká pičovinka, kterou místní rozumbradáčské kokotárium opět nemilosrdně sestřelilo, protože tam žádný bukvoid nedělal „vžuuuum“ v přiléhavých pastelových legínách a ani to nebyla černobílá manýristická pruda pro sebesodomizující se pozérské teoretiky. Kompenzační plná palba, a to bytostně nesnáším prkenného homoslizáka Dylinu Oubrajena. Kdokoliv pod čtyři by zasloužil narvat do prdele obří krtonožku, aby se trochu uvolnil a přestal se brát tolik vážně! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidní jednohubka,která nezapře inspiraci Zombielandem (ať už úvodem,mixem humoru-akce-vážnějších momentů,nebo Michaelem Rookerem,který tu evidentně nahrazuje Woodyho).Díky tomu tak vlastně Love and Monsters nemá čím překvapit,nicméně jelikož si nehraje na nic víc než je - a to přímočarou oddechovou zábavou - je to ve výsledku příjemná podívaná na chladné pošmourné odpoledne...70% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • V průběhu natáčení byl Dylan O'Brien (Joel Dawson) jediný, kdo se mohl pohybovat v blízkosti psů Hero a Dodge, jenž ztvárnili roli Joelova psa jménem "Boy". Pokud bylo potřeba natočit scénu s Arianou Greenblatt (Minnow) a psy, tak Dylan nesměl být na place a Ariana byla jediná, kdo mohl se psy trávit čas. (mikki089)
  • Film byl natočen na několika místech po celém státě Queensland v severovýchodní Austrálii. Konkrétní místa natáčení používaná v Queenlandu zahrnují Screen Queensland Studios v Hemmantu, stejně jako Mount Cotton, Brisbane a Southport. (Trajektt)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama