Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Když se v arénovce víc souloží než zápasí, asi bude něco špatně. Holý scénář na tři řádky nezachraňují ani souboje, nahrané, umělé, ostudné, nezajímavé. Mitchell si hraje na tvrďáka, ale že by zrovna jemu to nějak zázračně a rychle kopalo, to teda ne. V malé roli potěší capoeirista Joselito amen Santo. A co ten Tong Po, co to tam vyváděl?? Zprznění postavy, ze které šla v jedničce hrůza. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

No ty voe. To byla pecka :))) tenhle film jsem si koupil na DVD (od Vapet) a teď lituju těch 42,- Kč :)) tenhle film je naprosto o ničem. Filmy, kde proti sobě stojí zástupci různých bojových umění z různých zemí (tzv. arkádovky) jsou celkem v pohodě, ale v tomto filmu byl výběr bojovníků naprosto nejhorší, co jsem kdy v podobnejch filmech viděl. (dostala mě hláška toho uvádějícího: "..zde se vám představí nejlepší bojovníci z celého světa" :)) fakt srandista. tohle, že jsou nejlepší bojovníci z celého světa ?? :) OMG, takoví trapáci. Jinak .. Kamera v tomto filmu byla taky tristní, už jenom to, že film byl ve formátu 4:3 a bez jakéhokoliv kamer. filtru. Takže film vyzní velice amatérsky. No a abych jenom nehanil, tak dávám půl hvězdičky za Sašu a jeho dobré pokusy ukázat základní prvky kickboxu a druhou 1/2 hvězdičky za jeho hlas, který zněl celkem drsně (ovšem nedoporučuju si dávat film s dabingem !!) Teď si tak říkám..jestli po přečtění mého hodnocení si tento film někdy pustíte :)) Každopádně když se budete hodně nudit, tak po tomto filmu sáhněte, jestli se schválně vaše hodnocení bude s mým ztotožňovat. Have a good fun :) 29% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je uz bohuzel jenom pohreb Kickboxerske serie Mitchellova choreografie se mi sice libi ale to je tak vsechno jinak uz tenhle film opravdu nema cim zaujmout snad jenom odporne teplouskym predstavitelem Tong Poa vazne des a bes casy ultimatfightera Qissiho jsou ty tam a Mitchell na konci toho buzeranta Krifa spraska tak ze sem to nevidel tenhle Tong Po je urazkou jednicky a dvojky byt to taky nebyli svetoborny filmy ale toto je otres vic uz darmo mluvit... ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Kickboxer počtvrté, Saša potřetí, podruhé vážněji a poprvé čistě odpadově. Začátek přitom sliboval klasickou revenge záležitost, ale vzpomínky Davida Sloana byly bohužel nakonec tím nejlepším, co tohle Pyyunovo céčko nabídlo. Na scénu se sice vrátil Tong Po, zdatný to soupeř Van Dammův i Mitchellův ve dvojce, bohužel ne však v podání Michela Qisiho, ale zcela jiného velmi neuměle namaskovaného "herce", čti retarda, Kamela Krify, který zřejmě neumí ani pořádně chodit natož kopat. Prostinký děj nás zavede do mexické haciendy páně Poa, kde se má uskutečnit jakýsi turnaj nejlepších zápasníků světa, no žádný Mortal Kombat nečekejte, spíš sem tam nohu vykopnutou až do výše hlavy ! , nějaké to válení se po zemi, tančícího tlouštíka, drsného mušketýra, který sice nic neumí, ale je to drsňák, puberťačku s flanelkou kolem pasu ( Michele Krasnoo měla prostě velkou prdel, tak jak ji zakrýt že ?) a spoustu viditelně fingovaných úderů, do toho všeho občas na svém trůnu zatřepe nožičkami Tong Po s výrazem idiota.. Nu, Saša se samozřejmě s kriplem nakonec utká a je z toho jeden z nejhorších filmových fightů, co jsem měl tu nečest vidět a i když mě v závěru rozesmála scénka s nožem v čele, tak nelze dát nic jiného než Grossův křišťálově čistý odpad. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak nám tato sérka krok za krokem jde do prdele a to prosím po všech směrech. Musím vyzdvihnout, že tvůrci trefili podtitulek - agresorem se u tohoto snímku stává snad každý a já Vám řeknu proč. PROTO. Tak tedy postupně. Čtyřka navazuje na troj a půlku, která se ale nenávratně ztratila. Jiné vysvětlení nemám. Pokud to opravdu má být čtyřka po trojce s tím, že troj a půlka není, tak se ptám : Kdy se Kouďák stihl oženit, kam zmizel jeho mistr, a proč ta jedna vysvětlovací minuta působí jako mnohem zajímavější scénář, než má tenhle film? Dále k postavám - Kromě Kouďáka se vrací i starej známej Kung Pao a jelikož měl od Kouďáka totálně rozmašírovanej xicht tak je po plastice a vypadá jako vosková figurína. Ano, tento film je tak v prdeli, že i pravej Tong Po se na to vysral a tvůrci tak museli legendárního killera nahradit Kamelem Krifou, který působí místo respektu soucit. Bojovníků je tu spousta a většina z nich umí totální hovno, takže po chvilce nebudete kromě hezouna, malé krysy, černouška a otloukače kebulí vědět že tam byl ještě někdo jinej, protože Vám vyšumí z palice. Vše tak zachraňuje Kouďák, který se tváří podobně nasraně jako v jeho "terminátorském" filmu a ukazuje světu, že pan Čéče je ukázkovej bad ass, což mu nikdo neuvěří. I tak ho ale mám ráda. V epickém finále dostane Kung Pao tak neuvěřitelným způsobem přes píču, že po čtyřech odcválá vstříc slunci západu a já z toho byla tak šukovaná, až jsem se zapoměla u filmu dodělat a přišla tak o finální vyvrcholení. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Natáčalo sa v máji 1993 v Novom Mexiku, USA. (m.a.t.o.)
  • V původních filmech Kickboxer (1989) a Kickboxer 2 - Cesta zpátky (1991) hrál postavu Tong Poa herec Michel Qissi. V tomto pokračování jej však vystřídal Kamel Krifa. (mzss1)
  • Tvorba make-upu Kamela Krify v roli Tong Poa zabrala každý natáčecí den tři hodiny při nanášení a hodinu při odstraňování. V jednom z rozhovorů uvedl, že ve filmu nepředvedl příliš bojových scén i kvůli nízké odolnosti make-upu proti pocení. (lundgren86)

Reklama

Reklama