Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

castor 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se pobavil. Albert Pyun je béčkový hrobař i těch alespoň trochu solidních látek. Tohle je umění v prošlém prášku, který byl koupený v nějaké hodně zaplivané pojízdné prodejně. Čtvrtý Kickboxer je jen nicotným výkřikem do daného žánru, nálepka peklo měsíce tak téhle úsměvné pohádce nesmírně sluší!! ()

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Přátelé postavil jsem si na chodbě zrcadlo a zjistil jsem, že tento turnaj nejlepších bojovníků na světě bych vyhrál. Už první díl série je na jednu či dvě hvězdy. Jestli jste řadový divák tak na jednu a pokud chcete dát dvě, tak jste zřejmě sám Van Damme.Příběh byl i v jedničce k smíchu, ale to kam to dospělo ve čtvrtém dílu(druhý a třetí jsem neviděl a ani o tom neuvažuji) .... je něco skutečně pro labužníky. To není zdaleka ani béčko......jak se mohou dospělí lidé sejít a vydržet hrát a vážnými obličeji u něčeho s tak imbecilním scénářem? Sasha Mitchell se tváří tak vážně jako Bruno Ganz v Pádu tetí říše a přitom by ho v souboji na život a na smrt s přehledem rozsekala naše paní uklízečka, která už pár let evidentně přesluhuje. 0% ()

Reklama

dustur 

všechny recenze uživatele

Ak mám hodnotiť sériu filmov Kickboxer , kde si zahral Sasha Mitchell tak práve tento diel radím medzi tie horšie ,na rozdiel od filmov Kickboxer 2 a Kickboxer 3 ,, ktoré radím medzi to lepšie čo Sasha Mitchell natočil" a na dvojku a trojku sa aj docela dobre pozeralo.... A Tong Po ktorého si v tomto diele zahral Kamel Krifa je nemastny a neslany ,a docela komicky mi pripadal...., a kazil meno Michelovi Qissimu ktorý si svojho Tong Poa užíval v prvých dvoch Kickboxeroch.... Aj keď z hodnotením musím ísť nižšie ,ale niekedy už iba z nostalgie si to pozriem... Moje hodnotenie filmu je slabá jedna hviezda.. ----- 1 / 5 ----- ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Kouďák znovu dokazuje, že se umí rvát a opět se na to dá v pohodě koukat akorát příběh je na houbeles, Tong Po který býval děsivej je nyní děsnej (změna herce) , příběhově mezi trojkou a čtyřkou uběhlo tolik času, že máte dojem, že jste jeden díl museli prošvihnout a zápasy jsou o třídu níže než třeba ve trojce a asi o dvě třídy níže než ve dvojce, jedničku radši ani nezmíním to by bylo o další třídu a...safra já to zmínil...no nic tak už víte, že zápasy jsou nic a moc k tomu. Scéna kdy Tong Po prchá po výprasku po čtyřech pryč to už je fakt epické zprznění legendárního záporáka. A obal k filmu kde je na fotce pravý Tong Po je asi poslední zoufalej pokus jak se tvůrci snažili na film nalákat...chjo aspoň tam byl Kouďák čéééče. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Kickboxer počtvrté, Saša potřetí, podruhé vážněji a poprvé čistě odpadově. Začátek přitom sliboval klasickou revenge záležitost, ale vzpomínky Davida Sloana byly bohužel nakonec tím nejlepším, co tohle Pyyunovo céčko nabídlo. Na scénu se sice vrátil Tong Po, zdatný to soupeř Van Dammův i Mitchellův ve dvojce, bohužel ne však v podání Michela Qisiho, ale zcela jiného velmi neuměle namaskovaného "herce", čti retarda, Kamela Krify, který zřejmě neumí ani pořádně chodit natož kopat. Prostinký děj nás zavede do mexické haciendy páně Poa, kde se má uskutečnit jakýsi turnaj nejlepších zápasníků světa, no žádný Mortal Kombat nečekejte, spíš sem tam nohu vykopnutou až do výše hlavy ! , nějaké to válení se po zemi, tančícího tlouštíka, drsného mušketýra, který sice nic neumí, ale je to drsňák, puberťačku s flanelkou kolem pasu ( Michele Krasnoo měla prostě velkou prdel, tak jak ji zakrýt že ?) a spoustu viditelně fingovaných úderů, do toho všeho občas na svém trůnu zatřepe nožičkami Tong Po s výrazem idiota.. Nu, Saša se samozřejmě s kriplem nakonec utká a je z toho jeden z nejhorších filmových fightů, co jsem měl tu nečest vidět a i když mě v závěru rozesmála scénka s nožem v čele, tak nelze dát nic jiného než Grossův křišťálově čistý odpad. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Německá verze filmu byla sestříhána na 77 minut. (Cheeker)
  • V původních filmech Kickboxer (1989) a Kickboxer 2 - Cesta zpátky (1991) hrál postavu Tong Poa herec Michel Qissi. V tomto pokračování jej však vystřídal Kamel Krifa. (mzss1)
  • Tvorba make-upu Kamela Krify v roli Tong Poa zabrala každý natáčecí den tři hodiny při nanášení a hodinu při odstraňování. V jednom z rozhovorů uvedl, že ve filmu nepředvedl příliš bojových scén i kvůli nízké odolnosti make-upu proti pocení. (lundgren86)

Reklama

Reklama