Reklama

Reklama

Pentagram

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři zloděje, kteří se schovají v prázdném domě na odlehlém místě, uvězní symbol pentagramu. Jestli se z něj ale dostanou, riskují hněv děsivého démona. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

MichalZL 

všechny recenze uživatele

Očividný nedostatok financií sa pravdepodobne dá kompenzovať nápadom, originalitou alebo snahou zúčastnených, či už hercov alebo štábu. Tu akákoľvek kreativita chýba ostáva len horor, ktorý by bol aj z výrazne vyšším rozpočtom a lepším obsadením béčkový a nudný. No a takto to je vyslovene trápne, potešil maximálne démon z osemdesiatych rokov. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě to zase nepřišlo tak hrůzostrašné, aby si to zasloužilo tak nízké hodnocení. Jasně, režisér je céčkový fušér, což je vidět zejména na chybějící amtosféře či naprosto plonkové snaze vyjádřit napětí mezi postavami. I ty dva naprosto totožné momenty přesně odpovídaly té nejnižší žánrové žumpě. Nicméně cením si nápadu a upřímně řečeno překvapili mě i herci. Tedy ne že by se jednalo o nějaké dechberoucí výkony, ale McKell jako chlapík v pentagramu měl něco do sebe a i na ostatní se dalo bez problémů dívat. Nic, co bych mohl doporučit, ale strávený čas nepovažuji za ztrátu. 40% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek nakreslí na zem pentagram s tím, že obětuje svou těhotnou ženu jakémusi démonovi ona na to, ale přijde uteče mu a umře tak tam ten chlap zůstane.  V mezičase vyloupí 2 chlápci a 2 ženské jídelnu a jelikož se to zvrtne dostanou se do toho baráku k němu. Tak tam zůstanou uvěznění a snaží se z tama dostat mezitím musí udržovat svíčky v cípu pentagramu a nesmí z tama odejít nebo si jich ten démon podá. Navzdory hodnocení se nejedná o špatný horor co ho bohužel kazí je vzhled démona, který vypadá jak něco z 90 let a ten kahánek by nehořel ani 3 hodiny natož tak dlouho.   60 procent ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Asmodeus musí být spokojený, protože tomuhle filmu se vcelku přesvědčivě podařilo zobrazit výjevy z pekla. Konkrétně hereckými výkony všech zúčastněných tragédů, které byly opravdu pekelně děsivé (kromě prvního chlápka v pentagramu). Když k tomu přihodím ještě poloamatérskou režii a retardované dialogy, nejapně se pokoušející o jakousi hloubku a závažnost, mám tu žhavého aspiranta na vítěze mé soukromé soutěže o pseudohorrorovou trapárnu letošního roku (ačkoliv je dva roky stará). Přesto si "odpad!" nechám pro ještě větší sračky a dám jednu za ne úplně špatný námět o černomagické evokaci a za několik absurdních hlášek: "Jsem Angličan." "Aha, já myslela, že jste sjetej." Nebo: "Jakže se to jmenuje? Instagram?" "Ne, pentagram." ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Štvorica podivných týpkov na ceste do L.A. odľahčí kasu bistra a na úteku skončia v akomsi opustenom dome, kde nájdu iného týpka uprostred akéhosi instagramu. Samozrejme, že sa všetci blbci natrepu k nemu, do vnútra hviezdy a už niet cesty späť. Samotný divák sledujúci túto reklamu na nudu sa ocitá v pasci spolu s nimi. Maximálne čo sa dá pri tomto filme robiť, je rozhodnúť sa, čo vám vadí najviac, hlúposť scenáristov alebo postáv, či otravný hudobný podmaz? Ťažko povedať, konkurencia je príliš vyrovnaná. Jedine v čom môže mať tento film primát je dĺžka horenia čajovej sviečky, len si treba zistiť, kde takto predávajú. Ak chcete nejaký nový horor o satanizme, to už radšej siahnuť po SATANIC PANIC, je to blbosť, ale miestami veľmi zábavná. ()

Reklama

Reklama