Reklama

Reklama

Stargirl

(seriál)
  • USA Stargirl
Ukázka z filmu
USA, (2020–2022), 27 h 38 min (Minutáž: 39–53 min)

Tvůrci:

Geoff Johns

Hudba:

Pinar Toprak

Hrají:

Brec Bassinger, Christopher James Baker, Meg DeLacy, Neil Jackson, Yvette Monreal, Trae Romano, Hunter Sansone, Amy Smart, Jake Austin Walker, Neil Hopkins (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Stargirl, nový seriál z produkce DC Universe od původního tvůrce a autora komiksu Geoffa Johnse, sleduje středoškolačku Courtney Whitmoreovou (Brec Bassingerová). Ta se přestěhuje do Blue Valley ve státě Nebraska poté, co se její matka znovu provdá za Pata Dugana (Luke Wilson), a inspiruje nesourodou partičku mladých hrdinů k tomu, aby zastavili padouchy z minulosti. Superhrdinské drama je hranou adaptací komiksu Stargirl z roku 1999, v němž se představuje první tým superhrdinů zvaný Americký spolek spravedlnosti (JSA). Nepředvídatelný seriál je s láskou inspirován Johnsovou zesnulou sestrou, která zahynula při letecké havárii. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nehledejte problémy tam kde není třeba je vytvářet. 

Bohužel u třetí serie chyběl záporák a tak si ho stvořili mezi sebou. 

Zde pak selháva scénař na celé čáře a člověku pak u takové slátaniny absurdit a blbosti kde mezi zebou bojují Bohové a monstra... Už ani moc nevadí že 3 serie byla poslední.

Škoda, rozjest byl až nečekaně dobrý. Zato ten dozjest... Pěknej náraz na zeď reality. -_- 45%

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jo, dost silný záporák, doufám, že Stargirl dostane nějakou JSA pomoc, protože minule dost nedávalo smysl, když si kupa děcek podala profesionální vražedníky.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Takže Star hůl je v podstatě Merlinovy hůl, nebo Odinovi kopí? 

No v podstatě může být obojí... Jen měnila majitele. 8)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

 dejte tenhle trapnej úvodní plagát fakt do hajzlu... Tohle opravdu není seriál pro děti. -_- 

V podstatě to zchazuje samotné ČSFD, možná i záměrně? Kdo ví? -_+

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Prometheus69
 (hodnocení, komentáře)Tak měním názor... Konečně to vyšlo i v CZD. 

A je to super... Záporáci jsou sice víc super než hrdinové. 

Ale když čerpáte z hrdinů z minulého století... Není moc voleb. 

Záporaci také stárnou a každá holka si hlídá svůj klacek... :D 

Snad jen ty kostýmy jsou krapet, nehodící se. Aspoň že Cat... Má indukční oblek. 

Ale jinak super, vývoj postav, nábor hrdinů, fórky, hlášky a bitky... A hlavně efekty, které jsou opravdu vymazlené. 

Na seriálovou hodnotu.

 

Postavy nejsou vůbec špatně napsané a nejsou tak komixově rozjuchané jak je tomu u jiných DC, Marvelovek. Nechybí ani krev a zajímavé myšlenkové pochody. 

Záporaci jsou zde opravdu hrozbou co si jen tak nehrají, ale jdou tvrdě na věc...

Souboje jsou opravdu kontaktní a ryze akční. To jsem opravdu nečekal... 

Dabing povedený, a hlavní hvězdička né tak otravná jak jsem čekal a vypozoroval na you tube... 

Tenhle seriál mě baví snad ještě víc než Tytani. 8)

Možná i proto že mi hrozně připomíná Marvelovky. Ale, né S.H.I.E.L.D ale filmy samotné... Je tam mnohem víc odkazů než jsem čekal. Nebo ten na Mortal Combat: Sintel s dračí holí. Ty vlasy... :))

V podstatě abych řekl pravdu, na to že Stargirl není zrovna moc stěžejní postava DC. 

Hodně mě překvapilo jak dobré lore má... A jak moc se z tímto subjektem dá pracovat. 8) 

A není to vůbec nuda, plná tlachání o ničem... Každý díl přinese něco nového neokoukaného. 

Opravdu hodně mě překvapilo, jak moc jsem se mýlil. 0:)

92% a ta interaktivní hůl... Ještě psát do písku by mohla. 

Upřímně, tohle je můj Runway záporaků. 

Kdyby by byl takovej aspoň z poloviny, vůbec bych se nezlobil...

DC v tomhle případě vítězí nad MARVELEM na celé čáře. 

Nakonec ta budoucnost komiksovek nebude tak černá jak se zdálo.. uvidíme, co čas ukáže. 8)

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

To okolo té tyče musí porát tancovat jak nějaká šlapka? Vypadá to fakt strašně... Uměle a spomaleně. Boha... To je schválně to jak se Star pohybuje? -_+ A jak se porat smêje jak píča, no super... -_- Slušná sračka... i na Disney Chanel.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Stargirl táhnou nahoru hlavně na seriál skvělé efekty a slušně zvládnutá akce. Bohužel co se scénáře týče je to dost slabé. Někdy dokonce děs běs, kdy se nestačíte divit jak něco takhle ambiciózního může být tak pitomé. Je to seriál zaměřený na dětské publikum, ale to neznamená, že to musí být hloupé. Spousty dějových linek nikam nevede. Spoustu věcí se děje strašně nahodile. Finále jako takové bylo ucházející, ale dost se obávám, že s přechodem na CW seriál ztratí podstatnou část svého rozpočtu a tím pádem přijde o to jediné co mu dává plusové body.

První sérii hodnotím tak na 5/10.. jestli tomu dám 2* nebo 3* se ještě rozmyslím, ale spíše inklinuji ke dvoum.
PS: Nejvíce mě mrzí, že si Beth za celou sérii nepřišla pro sovu :/

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

LizianShaw

To je pravda těch easter eggů bylo dost... Ale taky mi to připomíná, že mi vadí, že po najití 3 členů se už další nehladají.

Ne vážně je škoda, že má seriál tak dobré efekty, vewlmi slušnou akci, docela filmové zpracování... a přitom jsou scénář a hlavně pak dialogy obvykle naprostá sračka za kterou by se styděli i ty horší série Arrowa.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Je pravda, že je zvláštní, že si pouhá gymnastka dost podala Brainvawea a vycvičenou assassinku Shiv.

Ale jsem rád za to nesčetné množství komiksových easter eggů, Geoff Johns s tím dost zaválel, o to se bojím jestli ho nevyškrtnou po přechodu na Cw.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Já bych uvítal konečně nějakej trenink. Pořád akorát Courtney dostává přes držku a chodí sólo. Kdy se už konečně poučí, že potřebuje svůj tým a měla by je připravit. Nehledě na to, že samotná Court téměř vůbec netrénovala.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Baví mě to celkem dost, jen bych uvítal víc akce. Má to boží efekty a super obsazení, ale na to kolik je tam vyšetřování o chytání zločinců, je vůbec nechytají.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

martinbucek

Myslel jsem to tak jako poslední díl série který ještě není.. Jelikož série nemá vývoj a nikam nesmeruje tak teoreticky bude stačit si pustit poslední díl... Ale co já vím třeba to začne mít nějaký směr... Jinak ten hlavní chromicon co po nich šel, ten byl trapnej jak kdokoliv z padouchů seriálu Gotham... Už by se mohl objevit Fitz konečně taky a prý se má objevit i Peggy

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Ratemus

no zrovna ten posledny bol najslabsi, len taka vata, ale po skusenostiach vieme ze po vate prisiel vzdy vyborny diel, tak snad neporusia tradiciu

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jako mě to taky baví, ale poslední dvě epizody na mě dost dopadá, že máme víc jak půlku série za sebou a v podstatě se tam nic nestalo a o nic moc tam nejde. Takže i přesto, že jsou jednotlivé epizody docela fajn, tak mi tam chybí prostě něco co by tomu všemu dalo nějaký smysl. Aby to zkrátka nebyli jen fajn "bonusové" epizody, které do seriálu nic nepřinesli.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Mě to Teda baví víc než předchozí dvě série ale je pravda že se tam vůbec nic neděje.. Je to takové hodně komorní a chromicosi jsou fakt nejhorší záporáci seriálu

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

O tom nepochybuju, že tam bude Steward. Očekávám ještě Guye Gardnera... a strašně rád bych Jessicu Cruz. Hala si myslím, že si budou chtít schovat do filmů.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

martinbucek

No já z ní tak nadšený nejsem. Ano některé věci jsou, až parodické, ale čekal jsem lepší příběh. Protože zatím se za celých 7 epizod nestalo ani prd. Tedy nejlepším potěšením je pro mě agent Sousa... ale jinak je to dost mdlé. Úplně tomu chybí napětí, nějaká lepší akce nebo zkrátka pocit, že by tam o něco šlo. Chromiconi jsou jednoznačně nejhoršími záporáky v historii všech seriálů. Nic co se v minulosti stane nemá následky pro budoucnost.. Fitz pořád nikde.. a tak bych mohl pokračovat dál.

Ono tomu nepomáhá ani to, že se děj vždy odehrává pouze ve dvoudílu a pak skočí zase jinam a tam se řeší něco úplně jinýho.. A to se ještě prvních 30 minut nové epizody zjišťuje co se bude dít v druhé epizodě dvoudílu. Daisy použila za celou sérii svou schopnost jen jednou. Simmons je tam k ničemu. Jo-Jo taky. Melinda je divnější než předtím. Mack stále otravnej. Deke též. Jedinej kdo to tam táhne je Coulson a Sousa... A to je fakt málo.

5tou sérii a její 50 odstínů jednoho odstínu šedi jsem přetrpěl.. šestá mě docela bavila, ale 7dmá je fakt docela opruz.

Ale když si vzpomenu na Inhumani, na Warda, Trippleta, Ghost Ridera nebo třeba jak Daisy vyřídila na konci druhé série vystřílela tu místnost na jeden zátah... Tak je mi docela smutno kam až to seriál díky snížení rozpočtu dopracoval. To raději měli udělat zkrácenou 5tou sérii a tou to uzavřít a byl by pokoj.

na příspěvěk reagoval Ratemus, martinbucek

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

dragon94

Kedze je korona prestavka plus uhorkova, tak to bavi aj mna......inac posledna sezona agentov je dost dobra a aj tam nakopali prdel legendam formou akou je to natocene

na příspěvěk reagoval dragon94

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

DC přivede nového superhrdinu

DC přivede nového superhrdinu

18.03.2021

Studio Warner Bros a DC Films oznámili, že začínají pracovat na adaptaci komiksu Hourman. Prozatím existují tři verze této postavy, první byl chemik Rex Tyler, který vytvořil drogu zvanou Miraclo,… (více)

Reklama

Reklama