foto

Nick E. Tarabay

  • nar. 28.8.1975 (42 let)
    Bejrut, Libanon
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Je to americký herec libanonského původu. Narodil se v Beirutu, Lebanonu, do velké rodiny. Jeho matka a otec bydlí stále v Lebanonu, stejně jako jeho mladší bratr a velká rodina bratranců a tet. Po dokončení střední školy se přestěhoval do New Yorku. V módním průmyslu pracoval pro známé značky Hugo Boss a Gucci, zatím co studoval herectví. V roce 2004 se přestěhoval do Los Angeles, kde studoval pod Larrym Mossem.

Mezi jeho televizní debut patří SEX AND THE CITY (1998-2004). Jeho vzestup následoval, když si zahrál roli perského drogového dealera v seriálu THE SOPRANOS (1999-2007). Poté se stal známý díky hraní sexy nebezpečného vraha ve fantasy horrorovém seriálu MOONLIGHT (2007-2008). Také si zahrál roli bohatého playboye v seriálu CSI: MIAMI. Dále si zahrál v seriálu CRASH, kde ztvárnil roli horkokrevného policejního poručíka Axela Fineta. Nyní hraje roli Ashura, bývalého gladiátora a součastného bookmakera v seriálu SPARTACUS: BLOOD AND SAND.

Jindrich "kailik" Kriz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pacific Rim: Povstání
2017 The Veil
2015 Death Valley
2013 Star Trek: Do temnoty
2005 When All Else Fails

TV seriály

2017 The Expanse (TV seriál)
Caliban's War (S02E13)
The Monster and the Rocket (S02E12)
Here There Be Dragons (S02E11)
další epizody (11)
Arrow (TV seriál)
Lian Yu (S05E23)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Rudá smrt (S08E11)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
JAHVE (S04E22)
Restart (S04E12)
2014 Arrow (TV seriál)
Stateční a smělí (S03E08)
Lovci zločinců (TV seriál)
Zlodějská čest (S04E07)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (9)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Hořký konec (E06)
Zúčtování (E05)
Pod maskou (E04)
další epizody (6)
2010 Spartakus (TV seriál)
Zabte je všechny (S01E13)
Prozření (S01E12)
Staré rány (S01E11)
další epizody (12)
2008 Havárie (TV seriál)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šílená láska (S03E12)
Podraz (S03E09)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace